• bir tane de ben ekleyeyim, ama kendim için.

    umarım sonunda mutlu olabilmişsindir.
  • şu an karmaşık düşünceler içindeyim, aile olayları, okul, sınav stresi falan filan derken çok ama çok yoruldum. umarım çabalarım boşa gitmemiştir, ve hayalini kurduğum şeyler gerçek olmuştur. hayalini kurduğum ve olmasının sadece kitaplarda veyahut dizilerde mümkün olduğu bir aşk da bulduysan dünyanın en mutlu insanı olmalıyım. çünkü o kadar zor ki çok sevdiğin, çok sevileceğin birini bulmak, olmasını gerçekten bekliyor muyum bilmiyorum çünkü ihtimali çok düşük, ama umarım bulmuşumdur. şimdilerde köpek gibi çalıştığım o derslerin karşılığını da almışımdır umarım. 2035 olmuşsa ve bunlar olmamışsa eğer, o zaman aklımdan geçecek olan tek şey keşke kendime vakit ayırabilseydim demek olacak. ve umarım hâlâ çarpıntı ve panik atak yaşamıyorsundur.
    çünkü ne kendime, ne aileme, ne de arkadaşlarıma vakit ayırabiliyorum. umarım bu çektiğim sıkıntılara değer....
  • büyük ihtimal yaşlanmış olacağım...
  • evladım sen henüz hayatta yoksun annen bile hayatımda yok. eğer bir gün babamın sosyal mecrada kullandığı nickname’i istanbulbeyf’miş dur şuna bi bakayım diye araştırırsan belki bu içeriğe ulaşırsın. her neyse evlat, şu ana kadar hayatımın en bok dönemlerinden birini yaşıyorum. iş, aşk, para, üçlemesinin hiçbirine sahip değilim. he sağlığım çok şükür yerinde ama insan tasalanıyor işte.

    dünya nasıl bir yer olur hiçbir fikrim yok 2035 yılını görür müyüz ondan da pek ümidim yok ama biz yine de yazalım. ve kendime notum şu “merhametini, empatini ve hoş görünü kaybettiysen bu hayattan hiçbir şey kazanamamışsın demektir”
  • 15 yıllık devlet memuru oldum emekliliğimi bekliyorum.
  • hala allah belmızı vermediyse bu sene verecek diye umut ediyorum. ya da zengin falan olur hayatımızı yaşarız belki, yüzümüze falan gülersin keyfin isterse. ama sanmıyorum bu sene de sürüneceğiz. geçmişte olan her yıl gibi.
  • şu an cok sıkıcı bir hayatim var. umarim düzelmiştirim. duzelmediysem eski sen icin ferdi tayfur’dan herhangi bir sarki aç ve 3-4 dakika arkana yaslan dinle

    2035 yılında bunu mesaj olarak atip bana hatirlatacak adamlar görüyorum.
hesabın var mı? giriş yap