*

  • hatalı kalkan ofsayt bayrağı akabinde muslerayi geçen topçuya musleranin yapmış olduğu net kırmızı kartlık hareket ve verilmeyen penaltı. haftaya beşiktaş maçı var. hayırlı işler.
    link
  • ofsayt belirlenmiş pozisyonun akabinde gelişen bir başka pozisyonda gerçekleşen hükümsüz bir pozisyona ağlayan tipleri bize gösteren iddiadır.
  • bir galatasaraylı olarak ofsayt değil gibi gördüm; ama açı çok iyi değildi. piero ile bakmak lazım. eğer gerçekten ofsayt değil ise açıkçası galibiyet çok içime sinmeyecek. gerçekten ligin kaderini değiştirecek bir pozisyon.
  • boş muhabbet dönüyor. şu iki senede hakem sayesinde beşiktaş'ın kazandığı puanın haddi hesabı yok. gelelim hakemlere. olm art niyetli değiller. adamlar kötü. işlerinde kötüler.

    alanya bir metre ofsayttan gol atıyordu muslera son anda çıkardı. kimse bahsetmiyor mesela gol olmadı diye. gol olsa gs'nin şampiyonluğu gitmişti. yani kıssadan hisse her takım hakemler sayesinde puan kazanıyor ya da kaybediyor. video sistem gelene kadar böyle. gerçi video'nun başında oturan adamlara da güvenmiyorum ben orası ayrı konu.

    yani beşiktaş ağlıyor şimdi. ee kardeşim iki senedir hakem hataları ile aldığını puanlar yüz bin kere tartışıldı. onlar ne olacak? öyle bir ağlıyorlar ki sanki dünya üzerinde hakem hatası ile puan alan tek takım galatasaray. kendilerinin hiç alakası yok bu durumlarla. olm kafanız mı güzel.

    hakemlerin alayının kötü olduğunu kabul edin artık. herkes için hakem hataları oluyor. gs'nin hakem yüzünden puan kaybettiği maçlar oldu bu sene. eee o zaman şampiyon olamazsa biz de hakem diye ağlayalım. o maçta o hatayı yapmasa, bu maçta bu hatayı yapmasa diye. bunun sonu yok.
  • işin acıklı tarafı ne biliyor musunuz ?
    es kaza bu gs şampiyonlar ligine kalırsa. öyle kollayacak hakemler olmayacak. o zaman şoklara hazır olun derim.
  • net penaltı + sarı kart, hatalı ofsayt bayrağı ile güme gitti.

    kırmızı olmazdı zira kurallar değişti "excessive punishment" diye geçiyor fifa'da penaltı + kırmızı. o artık kalktı.
  • beşiktaş tiyatro kulübünün değerli tinerci ekibine yoğun mesai yaptırmış pozisyondur. iki senedir tüpçü torpiliyle, küfürbaz şenolün hakemlere baskısıyla şampiyon olan ve şu anda kazandığı paralarla tarihinin en iyi kadrosunu kurmasına rağmen borç batağındaki galatasaray'ın gerisinde olan tiyatro kulübünün sayın tinercileri, arena'da yedireceğiz size tiyatronuzu. baktınız tur gidiyor, futbolcularınızla hocanızla el ele verip fener maçını ertelettiniz zamanında kendi evinizde 50 bin tinerciyi saha döktüğümüz gibi yine çirkeflik çıkardınız. ama haftaya, arenada, söke söke, tiner yakacağız. o meşaleyi tinerle yakıp beşiktaş meydanına dikeceğiz.

    biz şampiyon olacağız, fenerbahçe de ikinci olsun. bu kibirli taraftara ancak şerefli üçüncülükler yakışır.
  • sadece verilmeyen bir penaltı olarak bakmamak lazım olaya.

    şöyle ki hakem yanlış bir ofsayt kararı ile hem maçı hemde beşiktaş maçında muslerayı kurtardı.
  • öncesinde ofsayt olduğu için verilmeyen penaltıdır. korkmayın acıtmayacağız tinerciler.
hesabın var mı? giriş yap