• avukat fidel okan'ın, chp, kemal kılıçdaroğlu ve fethullahçılar'la ilgili, twitter'da "saklanan gerçekler" başlığıyla art arda paylaştığı videolardır.

    video-1
    video-2
    video-3
    video-4

    edit: yeni linkler eklendi.
  • fidel okan incenin partisinden adaymış...
    zaten ince de gece gündüz kılıçdaroğluna saydırıyordu değişen birşey yok...

    düne kadar chp'ye ve kılıçdaroğlu'na halka inemedi daha sol partilerle anlaşamıyor diye atıp tutarlardı. adam tabanları zıt partileri bile biraraya topladı uzlaşı yolu ile...

    sanki kılıçdaroğlu ve chp'liler çok mu hazediyor ittifak olunan partilerden?

    şunu da anlamıyorum; birbirine atıp tutan partiler zaten mecliste de komisyonlarda da uzlaşıp ortak bir karar almıyor mu?

    kılıçdaroğlunun 15 mayıs sonrasında ki cumhurbaşkanlığı bu vesile ile hayırlı olsun...*
  • karalama değil basbayağı ihbardır aslında, çünkü karalama olması için iddiaların iftira olması gerekir. görüldüğü kadarıyla iddialar isim ve mekan olarak tanıklara, belgelere dayandırılıyor.

    bu tip rezillikleri konuşmanın kime yarayacağını da bir zahmet rezilliklere karışanlar düşünselermiş. biz haybeye ikinci tura oğan veya ince çıksın istemiyoruz. biz sırf seçim kaybetti diye kılıçdaroğlu'nun adaylığından rahatsız olmuyoruz. rahatsızız, çünkü ilkesiz, sinsi ve asla göründüğü gibi dürüst siyaset yapmıyor.
  • kemal kılıçdaroğlu'nun sadullah ergin konusunda neden bu kadar taviz verdiğinin anlaşıldığı paylaşımlardır.

    --- spoiler ---

    kılıçdaroğlu maalesef cemaatle anlaştı.
    --- spoiler ---
  • muhammet yakut'da isimleriyle acikliyor onlar da ihbar mi sayiliyor diye merak ettiren paylasimlar.

    ilgili entry
  • 2015'in çok öncesinde fethullah gülen cemaatiyle mücadele için akp'ye katıldığını söyleyen kişinin ağır iddiaları.

    yazıklar olsun muharrem ince. anladık çaresizlikten çırpınıyorsun ama bu kadarı sence de fazla değil mi? yüreğin varsa çıkıp kendi ağzınla kılıçdaroğlu malesef fetö ile anlaştı dersin. var mı sende o yürek?
  • sedat peker dizisinin 2.sezonu da beğenilince - ilki kadar olmasa da- misillemesini çekme ihtiyacı doğmuş ama oyunculuk yerlerde ses ve görüntü efektleri fazla abartılı. otur 0
  • bunlar saklanan gercek degil ki hepsini biliyoruz. ne yaparsaniz yapin, chp'nin tabana inmesi icin tarikatlarla calismasi gerekir. dogru veya yanlis bu tartisilir ama ne yaziktir ki 78'den beri tarikatlar bu ulkede ciddi bir sekilde tasradan sehre gelen insanlarin yasamlarini etkiliyor bunun icin de chp'nin secimini almasi tarikatlara karsi yumusak olmasi halka yakinlasmasini sagliyor.
  • çok vahim açıklamalar, umarım chp ve kılıçdaroğlu bu iddialara karşı mantıklı bir açıklama getiren videolar çeker.
hesabın var mı? giriş yap