• herhangi bir kronik rahatsızlığı bulunmayan 21 yaşındaki gencin corona nedeniyle vefat ettiği iddiası. ingiltere'de gerçeklemiş olay. doğruluğunu teyit edemedim fakat twitterda çokça dolaşıyor.

    kaynak
  • altta yatan mevcut bir hastalığı olmamasına rağmen 21 yaşında ingiltere’de covid-19 nedeniyle yaşanan ölüm vakasıdır. tedirginliği artırmıştır.

    https://www.thesun.co.uk/…ies-no-underlying-health/
  • "ingiltere'de bilinen bir hastalık geçmişi olmayan 21 yaşındaki chloe middleton isimli kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
    reuters'ın ingiliz the sun gazetesini kaynak gösterdiği haberine göre, ingiltere'de bilinen bir kronik hastalık geçmişi olmayan ve belirti göstermeyen 21 yaşındaki chloe middleton isimli genç kadın, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. "
    kaynak
    doğruysa eğer zayıf bünyeli herkesi uyarmak lazım. özellikle kansızlık sorunu olan, kolay hastalanan, ortalama sıcaklıkta bile üşüyen bireylerin dikkatli olması lazım.

    edit: yabancı kaynak eklendi.

    not: mottosu (bkz: bana bir şey olmaz) olan ülkemiz insanını sokağa çıkma yasağından başka bir şey koruyamaz. bu haberi gören 65 yaş üstündekiler şimdi intikam zamanı diye sokağa inebilir çünkü.

    edit2: bazı yazarlar bu tarz haberlerin panik havası yaratması nedeniyle hoş olmadığını belirtmiş. hayır arkadaşım aslında panik yapması gerek herkesin çünkü neden ? çıkın sokağa insanları dinleyin hepsi bana bir şey olmaz diyor ve çoğu günlük yaşantısına devam ediyor kuralları hiçe sayıyor peki neden? çünkü gençlere bir şey olmazmış. sağlık bakanı her açıklamada ölenlerin yaşlı olduğunun üstüne başa basa söylüyor.

    burda kimse panik oluşsun kaos olsun istemez ama bu virüsle ilgili gerçeklerden bahsetmezsen, üstünü örtersen, dikkatleri başka yere çekersen, sadece belli bir gruba yuklenirsen bu seferde diger grup kendini rahat hisseder ve panik havasinda olusacak zarardan daha fazlasına sebep olur.

    edit3: kaynak sorgulayan arkadaşlar 1 saat önce ntv ingiltere muhabirinden duydum ve şuan tüm dünyada konuşuluyor bu haber. akşam bülteninde de görürsünüz.
  • yaşlılara evinizde kalın diyen gençlere gösterilmesi gereken olay. asıl gençler evlerinde kalmalılar.
  • bir kereden bir şey olmaz
  • deme öyle deme uyuşturucu bağımlısıdır o erdal kömürcünün kayıp kızıdır hüsrev ağa'nın torunudur kimlik değiştirmiştir falandır filandır.
  • belki yüz yıldır bilim ,tıp diye her lafı gectiğinde inanilmaz saygı duyduğumuz kavramların aslında alışa gelmiş bir hastalığın karşısında nasil çaresiz kaldığını hayret ile izliyorum.nerdeyse 6 aydır insanlik bu virüs ile mücadele ediyor ve bize dedikleri tek şey ellerinizi yıkayın,maske takın.belki de günümüzde bundan 80 sene öncekiler gibi tıpta devrim yapacak bir insan yoktur.
  • korona ecele hizmet eder. eceli gelenin ölmesidir.

    kendisine üzüldüğüm genç kızdır.
  • virüs evrimleşerek daha ölümcül olmuş olabilir geçmiş olsun hepimize.
  • belki yuz yildir, bilim diye her lafi gectiginde "sozde" saygi duydugumuz, gercekte para kazanma sansi daha az diye burun kivirdigimiz, devlet butcesi onaylanirken tek amaci insanlara sahte bir olumden sonrasi hayat satmak olan hurafelere kaynaklarimizin aslan payini ayirdigimiz icin bu halde olan virustur.

    dini yerler ise birak bununla mucadele etmeyi, ilahi bir guc tarafindan korundugunu iddia ettigi yerleri bile kapatti. cunku biliyor ki bilim bunun caresini bulana kadar o iddia ettigi ilahi guc bir sey yapmayacak.
hesabın var mı? giriş yap