• "cumhurbaşkanı danışmanı yiğit bulut: herhangi bir olağanüstü adım olmayacak.. serbest piyasa mekanizmasından taviz olmayacak..

    faizi ne kadar aşağı çekebilirseniz enflasyonun da o kadar aşağı geldiğini göreceksiniz. yüksek faiz yüksek enflasyonu getiriyor..

    ekonomik gerçekler doğrultusunda faizlerin düştüğü, düşen faizlerin de enflasyonu aşağı çektiği bir dönem..

    merkez bankası başkanı yaptığı açıklamada şunun altını net olarak çizdi. herhangi bir olağanüstü toplantıyla herhangi bir kısa vadeli bir faiz değişikliği olmayacak dedi. bu çok önemli.

    borsada spekülatif bir saldırı var"

    sozun bittigi yerdeyiz. hala faiz inecek enflasyon dusecek diyor.

    kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/…i-aciklamalar-41769659
  • olağanüstü adım olmayacak ama enflasyonu düşürmek amacıyla faizler indirilecek. kafaya bak!

    esas problem sizin "olağan" algınızda. enflasyonu düşürmek için faiz indirilmez.
  • bu adam son 20 yılda iddia ettigi tezlere, verdiği demeçleri bakarak söylüyorum gelişmiş medeni bir ülkede yemin ederim meczup diye kimse ciddiye almaz iş vermez, kız vermez, askerlikten muaf tutarlar
  • yiğit bulut dediklerimi unut.
  • ekranları kıran adam y.b isimli şahıs önce çıkıp bu milletten özür dilesin. dolar 8 tl oldu, borsa çöktü, millet aç, işsiz kaldı. ondan sonra çıksın açıklama yapsın. gerçi bunu dikkate alan var mıdır onu da bilmiyorum ama. neyse öyle işte.
  • yüksek faizin yüksek enflasyon yarattığını sokakta oyun oynayan çocuklar da biliyor. bize yüksek faizi yaratan nedenleri anlat yiğit efendi. türkiye neden bu kadar yüksek faiz ödemek zorunda kalıyor? türkiye neden dünyanın en yüksek borç maliyetine sahip ülkelerinden biri?

    faiz lobisi, tuzak, kumpas gibi yalanlarla kendi kitleni uyutursun ancak. faiz neden değil, sonuçtur. branşı ekonomi olanlar zaten biliyor ama vatandaşın merağını gidereceksen yüksek faiz sonucunu ortaya çıkaran rezaleti anlat, onlar da öğrensin. sana ezberletilen şeyleri kimse dinlemiyor artık..
  • hmmm...
    demek ki olağanüstü adımlar olacak.
    şifre basit hemen çözdüm.
  • bir zamanın en sıkı muhalifiyken yaptığı muhteşem dönüşle en sıkı tayyipçi olan jölelinin şaşırtmayan açıklamalarıdır. sonuçta sahibi tasmasını ne tarafa çekerse o yöne bağıran birisi kendisi.

    bunun kasetinde ne olduğunu en az bahçeli'nin kaseti kadar merak ediyorum, umarım o kasetlerin hepsinin ifşa olduğu günleri de görür gözlerimiz.
  • ülkede, ne adamlar, hangi kafalarla ,ne paralar kazanıyor! dedirtmiştir.
hesabın var mı? giriş yap