• önümüzde yaklaşan ve büyük önem arz eden bir seçim süreci var. yazarların dağınık başlıklarda partilere ve liderlere yaptığı önerilere sıklıkla rastladım ve böyle bir başlık açma kararı aldım.

    hepimiz biliyoruz ki partiler sosyal medyanın gücünün farkında değiller. aynı zamanda burayı takip ettiklerinden de eminim. saadet partisi belki de durumun en farkında olan parti konumunda şu an, benim gözlemlediğim. ana muhalefet olan ve belki de, seçimde en çok oy alacak partinin hiç bir icraatı yok bu alanda.

    müzikli seçim araçları gezeceğine, o paralar ile seçim güvenliği ve sosyal medya alanında yapılacak projelere maddi destek sağlanabilir.

    20'li yaşlardaki gençlerde görülen şöyle bir durum var : "boş oy atarım", ya da "evdekiler kime oy atarsa". vatandaş bilincine sahip olmayan yetişmiş bir nesil var elimizde. bu kitleyi istediği noktaya yönlendiren seçimin kazananı olur. bu kitlenin sayısını 500.000 + kişi ile ifade edebiliriz. ilk taşı en günahsızınız olarak ben atıyorum.

    - sosyal medyada neden oy kullanmak gerektiği ile alakalı videolar hazırlansın. bunun ötesinde neden şu ve ya bu partiye oy vermemiz gerektiği ile alakalı videolar ve içerikler hazırlansın.

    bize düşen elden ele paylaşmak. siz içeriği hazırlayın, paylaşmazsak suç bizim olsun. yüksek etkileşim alan girdileri bu girdinin altına alıntılayarak ekleyeceğim. selametle.
hesabın var mı? giriş yap