• arkadaşımın geçirdiği kaza. sonucunda omurgada bir kırık ve bir süre yataktan kalkamama ve pert bir motosiklet var.
    buradan görebilirsiniz.

    yorumsuz.

    bir not editi; otomobil sürücüsü, arkadaşı hastaneye bırakıp kaçıyor. video altındaki açıklamada bazı detaylar var kaza sonrasına dair.
    2. edit: bazı konulara çokça cevap verdim özelden. buraya da yazayım artık:

    - arkadaşın hatalı olduğunu ben de biliyorum. kasten açtım başlığı. (gerçi bilirkişi olayı karşı taraf daha ağır kusurlu değerlendirebilir, bekleyip göreceğiz)

    - adam kaçtı dememe takılanlar olmuş. adam kaçtı çünkü normal prosedürde alkol testi, ehliyet kontrol, ifade verme gibi süreçler vardı, bunları yapmadı. belki adamın ehliyeti yok? aklınıza gelmedi değil mi bu ihtimal? sonuçta arkadaş ne kadar hatalı olsa da bu durumda suçsuz olur (demiştim ama olmaz diyenler var, bilemedim).
  • hatalı olanın motorcu olduğu kaza.
  • yoruma açık değil zaten. şeritte gitmeyi öğreneceksiniz.
  • arkadaşın hatalı dostum. şoföre sinyal verdin mi diye soruyor. sanki sinyal verse ne olacaktı? sinyal verir vermez sağa geçse şoför bir sorum yok mu diyecektin? arkadaşın risk almış, sağ şeritten akıp gitmiş ve sonunda aldığı risk başına belayı açmış. geçmiş olsun. şoförde 8/1 motorcuda 8/7 kusur var.
  • araç sinyal vermemiş motorcu da sağından geçmiş. ikisinin de hatalı olduğu kaza. ama kazanın oluşma sebebi motorcudan kaynaklanıyor. adam gibi şeridinde gitse problem olmayacak 10-20 saniye kazanmak için böyle hareketlere devam ederse bir gün tahtalı köye gider.
  • canına susamış bir motosikletçinin en sağ şeridin en sağından normal trafik hızının 2 katı bir hızla giderken, normal bir dönme sırasında sinyal vererek sağa dönen bir araca arka çaprazdan bodoslama çarpmasıyla oluşan bir kazadır. araç sinyal veriyor fakat arkadaşınız uçtuğu için kamerasına girememiş malesef. (10. saniyenin son framelerine dikkat ederseniz aracın sağ arka sinyali yanıyor.)

    aracına çarpılan arkadaşa üzüldüm bir sürü iş çıktı kendisine. motorcu arkadaş adına sevindim belki ona bir ders olur bu omurga kırığı ve bu sayede apaçi gibi kullanmaz daha. ders olmazsa bu şekilde kullanarak zaten ölür gider bir başka kazada. umarım onda da duvara veya bariyere girer de başkasının aracına çarpıp onu da mağdur etmez.

    geçmiş olsun ucuz atlatmış arkadaşın gidip özür dilesin teşekkür etsin.
  • (bkz: motosiklet terörü) ulan hepiniz aynısınız be kolpacı ibneler. gram acımadım.bir de artistlik yapıp sinyal verdin mi diye soruyor. şöforün haklı olduğu kaza.
  • trafiğe giriş 101: araç soldan sollanır, sağdan değil. yine de geçmiş olsun dileklerimizi ilettiğimiz kazadır.
  • en sağ şeritte devam eden ve sağa dönecek olan aracın sağından geçmeye çalışan hatalı bir motor sürücüsünü barındıran kaza. motorcuların şeridin içinden değil de çizgi üstünden ya da motorlu araç trafiğine kapalı olan alanlardan geçme isteği yüzünden yaşanan her kazada haklı olduğunu iddia etmeleri de ayrı olay
  • geçmiş olsun. motorcu arkadaş neden bu kadar hızlı anlam veremedim.

    ayrıca arkadaşı hastaneye bırakıp kaçtı ne demek? adam daha ne yapsın lan tedaviyi de mi o uygulasın?
hesabın var mı? giriş yap