• o sığırlar ilerde sizi tedavi edebilir; hayatınızı kurtarabilir.
    (bkz: tıp fakültesi)
  • "yaşıtları boy boy çocukları yaparken"

    hemen evlenin bok var. boy boy çocuk doğurun, daha kendinize bakamazken ortalığa salın çocukları.

    t: 24 yaşında çocuk yapmayacak kadar akıllı olan insandır.
  • gençliğinin tadını biliyordur. 24ümde mezun oldum 26ımda işe başladım. kendime bakabiliyorum evimi geçindirebiliyorum kimseye de muhtaç değilim. fakat bunlar daha erken olsaydı birçok şeyi kaçırmış olacaktım. hayatımda birçok şey eksik kalacaktı. şimdiyse hiç öyle derdim keşke şunu da yapsaydım dediğim bir şey yok. bilirsiniz para, zaman ve enerji grafiğini. bir şeyleri belli zamanlarda yapmak gerekir. o yüzden erken mezun olunca bi bok olmuyor ben size söyleyeyim. üniversite hayatını yaşayabildiğiniz kadar yaşayın.
  • tıp okuyor veya sınıfta kalmış olabilir. iki türlü de sığır değildir.
  • (bkz: engelle)

    (bkz: başlıklarını engelle)

    ikincisini ilk defa yapacağım,entrylerine bakınca anlaşılıyor zaten.
  • 24 yaşında bir insanın okuması anormal olamaz ki.
  • ben türkiye’de (örgün) 3 üniversite okudum. fırsatım olsa 2 yıllık da olsa fizik bitirmeyi çok istiyorum. en son okulumu bitirdiğimde 31 yaşındaydım. okumak/öğrenmek hayat boyu süren bir prosestir. ilkokul dörtten beri hiç bir şey okumadan uyuduğum gün sayılıdır. bu arada hala evli değilim. belki de hiç evlenmeyecek ve çocuk sahibi olmayacağım. tüm bunları üniversite okumamış olmaya inan ki sayın başlığı açan arkadaşım tercih edemiyorum. okurken aileye bağımlı kalınacağını ya da aileye yük olunacağını düşünmek ise sığlıktan başka bir şey değil. bu evrede radyoda djlikten tutun rehberliğe, satış bölümü, servis (pastahane, pizzacı) bölümü, bilgi işlem bölümü elemanlığına kadar bir çok farklı işte çalıştım, özel ders verdim. tüm bu süreçte; gezdim, gördüm, binlerce değişik insan tanıdım, yazdım, okudum, fotoğraf çektim, iyi dostlar edindim. artık üzerinde bir sürü renk barındıran bir bireyim. belki de 24’ünde evlenip, çocuğuna benim kadar iyi anne olmayacaklara oranla çok renkli, iyi eğitimli bir birey. ve şu anda kazandığım para ile yalnız ben geçinmiyorum, ailemi de geçindiriyorum. şimdi bu yazdıklarım şöyle bir kenarda dursun, gelelim asıl mevzuya. beni gençlerin 24’ünde üniversite okumaları rahatsız etmiyorda, sizin gibi kendini akıllı sananların bu köhne düşünceleri hasta ediyor asıl dediğim yazar saçmalığı bir başlık. biz de kenarından köşesinden yazmış olduk işte.
  • 27 yasında hala okuyan ve okumaya devam eden bir sey de benim malesef :(
  • o sığırlar mezun olunca senin asla oturamayacağın evlerde oturur ve asla giremeyeceğin işlere girerler. o dediğin erkenden evlenen boy boy çocuk yapan tipler (bkz: 2019 kışı) gelince açlıktan nefesleri kokacak. belki makarna yardımı alırlar.
hesabın var mı? giriş yap