• ben ve benzerlerim. nerde, ne zaman, ne giyeceğinin hesabını kimseye vermek zorunda olmadığını öğrenmiş kadındır. stiletto ayakta durduğu gibi durmaz, maazallah diyim.
  • +43'umle destek verdigim kadindir.
    25'i gecince noluyor saniyorsunuz bir anlasam !

    edit: 43 yasindayim esollari !
    43'ten 25'i cikarabilecek kadar sayisal zekam olsaydi, prefusor filan olurdum !
  • beni benden alan kadındır. ama şimdi nerelerde bilmiyorum
  • geçenlerde bir veli; dedi ki hocam söyleyin oğluma okula giderken converse giyiyor hiç hoş değil giymesin (evet yeni nesil veliler baya kafayi yedi), yasak deyin, o esnada ayağıma baksa bende converse var zaten, 25 yaş üstü bir insanım halbuki.
    e bu durumda 15 yaşında giyilmez 25 yaş üstünde giyilmez ne zaman giyeceğiz biz bu tatlı ayakkabıları. çok rahat len. ayrıca stiletto ne çok bilmem ama 10 saat derse girilmez bence onlarla.
    tanım: renkli ve rahat ayakkabı seven hatun.
  • yani tabii ki herkes istediğini giysindir, o başka mevzu. ama kimisi bu 25'i geçtikten sonra, her ne kadar ortamları uysa da yine de bazen converse giymeyi çok da yaş bağlamında kendisine uyduramaz. ne mi diyorum? giyen giyer de, giysem mi diye düşünüp "ya yok artık" sonucuna varanlar da yok değildir. bu da toplum, ön yargı muhabbetinden kaynaklanmaz. 17 yaşındayken "converse alayım, süper giyeyim" havasında takıldığını bilen kişinin "halen o modda mıyım?" düşüncesindendir.

    bir de gerçekler vardır ki converse ortopedik yapıya da pek iyi değildir hani... efendim? stiletto mu? onlar ileri derecede ortopedik tabii. bırakın ayak yapısına zarar vermemeyi, düzeltir bile!
  • o yaşıma geldiğimde hala giyeceğimi inanıyorum hatta eminim.
  • bi kaç sene içinde dahil olacağım gruptur. hayır iri yapıya 35 numara ayak olursa 60 yaşında bile tercih etmem olasıdır.
  • ayakları bal gibi, cilekli turta kokar.
  • neyse ki içinde bulunmadığım hatunlardır.

    öncesinde de hiç converse sahibi olmadım ne yazık ki, hep çekindim almaya , bir iki denedim rahat mıdır acaba diye , ı ıııhh ! rahat edemedim. zaten ayakkabı giymek benim doğama aykırı, bunu anladım en sonunda. hiç bir ayakkabıda huzuru bulamıyorum. utanmasam iş çıkışı elime alıp gidicem eve kadar da , havalar da soğudu , yaz olsa iplemezdim kimseyi.
hesabın var mı? giriş yap