• sabah 6:30 sularında ayağımın dibinde gerçekleşen kaza. gayrettepenin mecidiyeköy ile boğaziçi köprüsünü bağlayan ve daha çok banka plazalarının olduğu dümdüz yol, özellikle geceleri motorcu abiler ve hız yapmak isteyen birtakım dingiller tarafından yeni caddebostan olarak kullanılıyor fakat polis belli ki umursamıyor. bunun sonucu olarak da suriyeli olduğunu tahmin ettiğim bir anne ve bebeğine çarpan araba çarpmakla kalmıyor ve duramadığı için 50-60 metre gidip sonra da bir kere ezilen bebeği arabanın altında çıkartmak için bir kere daha eziyor.bu kazaların bence orada çok sık yaşandığı belli benim dışımda şoka giren yok esnaftan falan. sonra ben de beyaz yakalı bir köle olarak servise yetişmek için giderken ambulansı bir umut arıyorum.

    bu arada 155 i de arayıp şuraya polis gönderin demek istiyorum ama polisimiz pek meşgulmüş o yüzden ulaşamıyorum ve bir süre bekledikten sonra hattan atılıyorum.

    muhtemelen haberlerde göremeyeceğiz, ve muhtemelen zaten sokaklarda yaşayan suriyelilerden biri öldü diye çok üzerinde bile durmayacak ama ben hayatım boyunda sessiz yatan ve muhtemelen ölmüş olan anneyi ve bebeğini hatırlayacağım.
hesabın var mı? giriş yap