• "sınıfta kaldınız" şeklindedir. manşet tweet

    sınıfta kaldınız ne demek? bir doğal afet ortamında ibb'nin daha ne yapması bekleniyordu? kaldı ki kapanan yollar başta tem olmak üzere bakanlığın sorumluluğundaydı. bütün kriz onların yüzünden çıktı. haberde ibb için de "hizmet ayrımı yapıldı" denmiş ve yalan söylenmiş. ibb ne zaman hizmet ayrımı yaptı ey sözcü? ekrem imamoğlu çıkıp "bazı yollar bizim sorumluluğumuzda değil anlayışında olmayacağız, her yere yetişeceğiz" demedi mi? soylu ve ulaştırma bakanı dahil bunu bir tane akp'liden duyduk mu? akp'liler sadece ortalığı karıştırdılar. faydadan çok zararları oldu. 2 gündür ekrem imamoğlu'na resmen bir operasyon var ve kendi partisinden bazıları da buna çanak tutuyor. fahrettin goebbels sarayda şu anda zevkten dört köşe.
    edit: aktroll'lerin gazına gelip objektiflik sevdasına düşerek beni eksileyenlere tekrar soruyorum: ibb'nin hizmet ayrımı yaptığını gösteren tek bir delil gösterebiliyor musunuz?
    edit 2: başlığın en çok fav alan ve beğenilen entry'si objektif rolü yapan bir aktroll'e ait. yorumsuz. (bkz: kamwimbile)
    edit 3: ibb, bakanlığın sorumluluğundaki tem’i de temizlemiş. buna ne diyeceksin sözcü?
  • (bkz: içimizdeki irlandalılar)
    edit: olm niye gerzek, aktrol falan diye mesaj atıyorsunuz.
  • tebrik ettiğim yüzümü güldüren manşettir. doğru doğrudur değişmemeli. tutulan taraf yanlış yaptıysa yanlıştır arkadaş bu kadar basit. sırf benim tarafımda diye yanlışına doğru demek nasıl bir ikiyüzlülüktür. tamamen ikiye bölünmüş bir ortamda bu manşeti atmak bence çok güzel. böyle şeyler sayesinde güzel günler göreceğiz diye düşünüyorum.

    edit: ilk yazdığımda (bkz: hem nalına hem mıhına vurmak) deyimini yanlış kullanmışım çok özür dilerim. o yüzden entry tamamen düzelttim. burada demek istediğim, tutulan tarafın yanlışına doğru denmemeli. gazete de bu manşetle iki tarafın da yanlışını söylemiş.
  • tebrik ettiğim manşettir. iktidar da belediye de sidik yarıştırmaktan çalışmaya fırsat bulamadı, iki tarafın trolleri birbirine bok atmaktan "yahu bu şehre şu an ne oluyor" diye sormadı. yolları tıkandı, insanları mahsur kaldı, havaalanının çatısı yıkıldı biz ise bütün akşam balıkçı konuştuk. iki taraf da işin şovundan özüne inemedi. bir tanesi isviçreye tatile gitti, bir tanesi kar durduktan sonra özel uçakla şehre inip şov yaptı. günün en adil başlığını sözcü atmış valla. helal olsun. yöneticilerimiz sınıfta kalmıştır, bütün bir gece milyonlara cehennem olmuştur. başlık altına her iki tarafın trolleri damlamadan yazalım şunu.
  • eğip bükmeden şöyle böyle demeden tebrik ederim.
    doğruya doğru yanlışa yanlış demek için siyaset gözlüğünü çıkarmak gerekiyor.
    tüm aktrol ve oktrollere ibret olsun.
  • siz istiyorsunuz ki kimse objektif yorum yapmasın, herkes tarafını seçsin ve yanlı şekilde görüşlerini paylaşsın. malesef zihniyet bu oldukça orta doğu bataklığı daha da içine çekecektir bizleri.
    hükümet zaten sınıfta kaldı ve gördük ki ibb de sınıfta kaldı.(bkz: göte göt demek)
  • gazetecilik yapmışlardır, bu kadar basit. kınadığınız yayın organları gibi davranmadıkları için kızıyorsunuz şimdi.
  • yeterince yandaş gazetemiz vardı aslında! gereksiz manşettir.
  • o kadar çalışmaya sınıfta kalmaları garip geldi, hem algı operasyonu yapıldı,hem kavga gürültü.

    ana arterler açıktı, kar yağacağı zorunlu hallerde dışarı çıkmayın da dendi.

    sınıfta kalındığını düşünmüyorum.

    biraz böyle bakın ben iki tarafı da eleştirebiliyorum gazeteciliği olmuş
hesabın var mı? giriş yap