• neredeyse tamami, devlet yetkililerinin kullandigi cumlelerin duruma uyarlanmasidir.

    olulerin arkasindan ironi yapilmasini dogru bulmuyorum, ama devletin 18 yasindaki gencleri sokak ortasinda esnafla birlik olup dove dove katlettigi ve valilerin cikip "arkadaslari yapmistir" diye insanlarla dalga gectigi bir ulkede, birilerinin de polis olumleriyle dala gecmesinde sasiracak bir sey yok.

    aslinda kimsenin sasirdigi da yok zaten, bunlar hep klavye milliyetciligi, lafa ola beri gele. cok seviyorsan polisini, halkini, daha fazla kan isteyecegine olumler karsisinda "yeter artik" diye tepki gosterirsin.
  • dalga geçen kitlelerin -ki gazi'liler ciddi çoğunluktadır- içinde, kürtler vardır, türkler vardır, devrimciler vardır bunu bilmek lazım. burada daha önceki öfkeler, dışlanmalar, hakaretler bir anda geniş bir cephede geniş bir reaksiyon doğurdu. gazi'de cenaze sahipleri dışlanmamış olsaydı süreçten böyle bir öfke birikmesi olmazdı.

    (bkz: ahmet davutoğlu'nun ışid'i haklı gösterme çabası)
  • aleyhlerine delil olarak kullanılabilir.

    teröristlerden de bu beklenir zaten, dünya görüşü, çağdaşlık, ifade özgürlüğü, demokrasi falan filan... bu aralar teferruat.
  • ilk 4 entry'i okuyup da, 3'ünde herhangi bir "alay" görmediğimdir. götünden bir seyler uydurup insanları zan altında bırakan ergenleri ciddiye almamakta fayda var.
  • bu götverenlerin sorunu insan ölmesi ile ilgili değildir. kimin öldüğü ve kimin öldürdüğüne göre değişir tutumları. biz hala bu ülke sınırları içinde ölen her vatandaş için üzülerek amcıklık yapıyoruz bence. sikecen atacan maskeli teröristleri bir de o anın videosunu yayınlayacan da olmuyor amk. savcı katili orospu çocuğunun selamını alan ibneler bu dalga geçenler.
  • solcu geçinen yavsaklardir .
  • sözlükten an itibariyle şutlanması gereken yazarlardır. ifade, düşünce özgürlüğü falan değildir bu alenen anayasa kurallarını ihlal etmektir. ekşi sözlük yönetiminin savcılardan önce gerekeni yapması gerekir. bu çirkin ve seviyesiz ifadeleri giren yazar demeye utandığım mahlukatlar sözlüğümüzde barındırılmamalı.
  • savcılık göreve
  • dalga geçme değil ironidir, empatidir. keşke olmasaydı bu olaylar. 2 yıldır zincirleme etkilerle durum daha da vahimleşiyor. bu 2 yıllık etki de malesef 13 yıllık birikimden meydana geldi. bitsin artık bu çile!
  • gun icinde ağlayan ydg-h üyesi basliginda icinde heval gecen komik cumle kurma yarismasi yapanlarin zoruna gitmis.

    bunun duyarini yapmak icin oncelikle asgari duzeyde insanlik icermeniz gerek, o da cogunuzda yok. nerede bir sol karsiti, hdp karsiti, alevi karsiti, kurt karsiti baslik gorseniz "bunlara soykirim yapalim, keselim bicelim" yazip polisle dalga gectiler duyari yapmak icin fazla suclusunuz, ki ortada bir dalga da yok. adam ali ismail'in katledildigi aksam devletin valisi ne dediyse, 301 madenci yandas madende gocuk altinda kalinca devletin basbakani ne dediyse onu yazmis. cok duyarliysan git valiyi, basbakani yad et basliginda.

    tck 301'e de selamimi soyle, hadi bakim.
hesabın var mı? giriş yap