• olay şu : bir komşun var, bahçesi resmen bokluk...

    rahatsız oluyorsun kokudan ve sinekten ama adam temizlemiyor ya da temizlemek istemiyor ve sonrasında küsüyorsunuz. (başka birileri de sürekli taze bok taşıyor).

    artık dayanamayıp adamın bahçesindeki bokları temizlemeye gidiyorsun.
  • suriye harekatını seçime bağlamak şerefsizlikmiş hadi oradan. vatan, millet, toprak bu iktidarın umrunda değil, hala basmıyor mu kafanız?

    (bkz: suriye'ye 4 adam gönderip tr'ye 8 füze attırırım)
  • karpuz dilimle satılıyor diye iyi partiye oy verecek muhafazakar seçmeni akp'ye geri döndürür bu karar
  • (bkz: misak-ı milli) neredeee akp nerede dedirten karardır.

    iş bu seviyeye geldi, yapacak bir şey yok. akp nereye elini atsa batırdı. suriye türkmenleri'nin topraklarına türk olmayanları yerleştirmezlerse mecbur izleyeceğiz. bunca sığınmacıyı toprağa gömecek halimiz yok.

    bu halk kendisine yapılmış ne ihanetleri unuttu, ne şehitleri unuttu maalesef. yeni şehitler de ülke bu haldeyken gündemde kalamaz ne yazık ki. tv izleyen çoğu insan akşam sadece bir kez haber izliyor, ama ekonomik krizi sonuna kadar hissediyoruz hemen her dakika. insanımız mutsuz, fakir, adaletin olmadığına inanıyor. akp öyle ya da böyle gidecek, mehmetlerimize bir şey olmadan görevlerini yerine getirirler umarım. allah yollarını açık etsin, yardımcıları olsun. yaşadığımız her kötü şeyin de akp'nin politikalarının bedeli olduğunu unutmayalım.

    edit: ayrıca alt tarafta bir yazar arkadaşımız (bkz: bir kurşun kaç para haberiniz var mı) söylemini ve erdoğan'ın bunu ekonomik kriz için bahane olarak kullanmasının başarılı olduğunu hatırlatmış. ben de olayın yaşandığı 2019'un şubat ayındaki dolar kurunu hatırlatmak isterim.

    2019 şubat dolar: 5.32tl
    bugün dolar: 16,37tl

    o iş olmaz yani.
  • seçim yaklaştıkça, cihatçılık eylemleri artar islamcıların.

    suriye harekatı türkiye’de yaşanıyor, suriyeli kalmadı ki.. gönder türkiye’den harekat yapmış olursunuz.

    t: hareket etmeyi harekat sayan birinin beyanı.
  • çocuk senin değilse istediğinle istedigin kadar savasirsin
  • suriye harekatini secime baglamamak ahmakliktir
  • bu bedevileri sen almadın mı yahu şimdi neyin misak-ı milli geyiği?

    t; tek düşündüren gariban aile çocuklarının hayatını kaybedecek olmasıdır.
  • lan hem suriyeliler gönderilsin diyorsunuz, hem de operasyon yapılınca ağlıyorsunuz. ayağınıza taş değmesin yiğitler. mevcut eşek sikicileri layık oldukları yere gönderme vakti geldi. hazır rusya meşgulken.
  • gündemi değiştirecek bir konu buldular
hesabın var mı? giriş yap