• instagram hesabından biraz önce yapmıştır. eşiyle birlikte referandumda hayır diyeceklerini ifade etmişler.

    video
  • böyle yobazın kafasına sopayla vura vura söylemişler...
  • memo işte . helal olsun. hakkımızda hayırlısı . her şey hayır a varır inşallah. hayır olmazsa işimiz hayır olmaz çünkü. türk üm atatürk çüyüm diye sınıflandırmaya da gerek yok. şu güzelim ülkenin iyiliğini, havasını, suyunu, yeşilini düşünen hayır demeli, demek zorunda zaten .
  • sözlük gibi ''hayır''cı çevrelerde ''oo adam, kral bee kraal, atatürk çocuğu'' şeklinde karşılanacak paylaşım. muadili durumlar ve muadil örnekler aşağıdadır;

    referanduma evet diyenlerin gözünden mehmet okur ve muadilleri; ''vatan haini, reis düşmanı, millet düşmanı, darbe anayasası sevdalısı'' vs

    referanduma hayır diyenlerin gözünden mehmet okur ve muadilleri; ''aslan, kaplan, atatürkçü, vatan sevdalısı'' vs

    referanduma evet diyenlerin gözünden arda turan ve muadilleri; ''aslan, kaplan, vatan sevdalısı, güçlü türkiye sevdalısı'' vs

    referanduma hayır diyenlerin gözünden arda turan ve muadilleri; ''vatan haini, satılmış, atatürk düşmanı, vatan millet düşmanı'' vs.

    bakın buraları teker teker yazacağım ki, şiddeti belli olsun; sizdeki-bu-ikiyüzlülük-adına-sağlı-sollu-çomarlık-adına-bendense-adamdır-değilse-şerefsizdir-algısı-adına- hepinizden- iğreniyorum.

    edit; buraya tek tek, kelime kelime yazdım ama, kas kafalı gerizekalı embesiller anlamamış, açalım. tanzanya'da yaşamıyorum, bu ülkede yaşıyorum, gündemden haberim var, referandum neleri getirip götürüyor biliyorum. demeye çalıştığım ama fındıktan daha küçük beyninizle idrak edemediğiniz, edemediğiniz gibi millete küfretmekten başka dabir halt yiyemediğiniz şey, üslubunuz. tam da bundan bahsediyorum ama çomarlık o kadar işlemiş ki damarlarınıza,"herif ne diyor?" demek yerine, 5.sınıf insan olduğunuzu kanıtlarcasına küfre veya hakarete başvuruyorsunuz.

    görüşlerinizi böyle yansıttığınız sürece size her şey müstahak. onu hain ilan et, bunu düşman ilan et, abi nasıl geldiniz bu yaşlara? sana göre hayır oyu atmak hainlik,berikime göre evet oyu atmak hainlik. yok birisi yalakaymış, ötekiler bilmem ne. abi karşı taraftan birisi çıkıp "kime göre?" dediği zaman "bana göre" dersen, siktiri çekerler, kusura bakmayacaksın. öznel konuşacaksak işimiz var anasını satayım.

    iş şuna geliyor o zaman da; e ne yapalım? birbirimizin anasına küfredelim, birbirimize hakaret edelim. aynı bu yolda devam edin. başınıza gelmiş, gelecek her şey müstahak.
  • umutların kaybolduğu şu anlarda ilaç gibi gelmiş paylaşımdır.zira insanlarda gittikçe artan bir yalnızlık ve azınlık hissiyatı vardı böyle açıklamalar insanın gerçekten içine su serpiyor.
  • eşinin söylediği "ben laik'im" kısmı biraz yanlış olmuş. kişiler laik olmaz devletler laik olur. bunu önce biz anlamalıyız ki insanlara anlatabilelim.

    hayır diyenler kahramandır, evet diyenler haindir demiyor kimse. bir kere bu videolu akımı başlatanlar evet diyenlerdir. bu video ise karşı akımdır. ayrıca meltem cumbul hayır dedikten sonra neden hayır dediğini tane tane açıklamış. rıdvan, arda, burak üçlemesi neden evet dediğini anlatabilirlerse ben de saygı duyarım.

    "güçlü bir türkiye için" bir neden değildir. ezberletilmiş bir laftır.

    edit : bir çok yazardan uyarı aldım. kişiler "laik" olabilirmiş buna kanaat getirdik. mesaj atan yazar arkadaşlara teşekkür ederim.
  • arda turan ve rıdvan dilmen kadar dikkat çekmemiştir. bu şey gibi, mesela zomato'ya yorum yapanlara bakıyorum hep 1 puan. adamlar hiç başarılı işi övmüyor. arada gir 5 ver, 3 ver. sözlük yazarları da genelde böyle. gömmeye gelince, linçe gelince hemen yazar övülmesi gerekiyorsa siksen yazmaz.

    neyse mehmet her zaman atatürkçü duruşuyla kendisini zaten belli ediyordu. cem yılmaz gibi, mehmet okur gibi gerçek atatürkçülere bu ülkede ihtiyaç var.
  • tebrikler kendilerine ancak;
    ne yazık ki hayırcıları pohpohlamaktan başka bir işe yaramıyor.
    ünlülerden beklentim doğru bulmadıkları madde ile ilgili küçük yorumlar yapan videolar yayınlamaları. bu şekilde kalıp laflarla evet diyecek birinin kafasında soru işareti oluşturulamaz. fatih portakal'dan biraz feyz alsınlar.
  • adamsınız be taşşak tartıyor etraf..ne yalan soyleyeyım tahmın etmezdım..
  • ekipler birazdan çalar kapıyı
hesabın var mı? giriş yap