• 28 ekim 2012 m. sharapova s. williams maçında an itibariyle gerçekleşen olay.
  • gereksiz gereksiz her yere gidip reklam yapma sevdasina karsi verilen guzel tepkidir.

    mahalle maci yapilsa geleceksiniz kupa vermek icin amk.
  • bu olaydan anladigim; maclara gidenler arasinda oylama yapilsa akp dusecek belli. futbol basketbol tenis maclarinda yuhlanmisliklari var. sorun sporla ilgilenmeyende.
  • bakanların hemen bir organizasyon düzenlenir düzenlenmez ödül vermek için sıraya girmesini anlamıyorum. yurtdışında da bu tenis organizasyonlarını takip ediyorum hiçbirinde bu kadar takım elbiseli adam çıkmıyor arkadaşım o sahaya.

    yuhalanmasına gelirsek, yılmaz özdil zihniyetinin ürünüdür. o güzel ortamın içine edenlerin ayıbıdır.

    (bkz: başkaları adına utanmak/#30736797)
  • akp seçmeninin tenis maçlarına fazla ilgi göstermediği, alakadar olmadığı sonucunun çıkarılabileceği olay. salonda muhalif çoğunlukta olduğuna göre tabiki.
  • fatma şahin'in 23 nisan törenlerinde şiir okuyan ilkokul çocuğu edasıyla kalabalığın sesini çığırarak bastırmaya çalışması, binali'nin tören alanını terketmesi ve kadir topbaş'ın da blue jean'iyle konuşma yapmaktan vazgeçmesiyle sonuçlanmıştır.

    her gördüğü kalabalığı seçim mitingi zanneden devlet büyüklerine güzel bir kapak olmuştur.
  • halkin yonetenlere tepkisinin siyasi olarak onceden organize edilmemis
    her turlu ortamda goruldugu olaylardan biridir .
  • bir memleketi bölüp insanları birbirine düşman edersen, yandaş cumhuriyeti yaratırsan, suçsuz insanları intikam bahanesiyle hapislere atarsan, dönemsel gücün verdiği kör cesarete kapılırsan, pervasızca diktatörlüğe soyunursan, karşılığını alırsın. bu ülkede politikacılar hiç bir zaman sevilmedi (tüm dünyada olduğu gibi), ama hiç kimseden böyle nefret edilmedi.

    "rezil olduk" söylemleri de iliklerimize kadar işlemiş teslimiyetçi, yalaka, korkak ruh halimizden dolayı. tt arena açılışı, 2010 basketbol dünya şampiyonası ödül töreni ve bu ödül töreni toplumsal tepkinin son zamanlardaki en güzel örnekleridir.

    devamını bekliyoruz, örneğin yarın.
  • akp zihniyetinin, kendisinin düzenlemediği, veya barındırdığı kitleyi kendisinin seç-e-mediği tüm organizasyonlarda gerçekleşen yuhalanma olaylarından biridir.

    (bkz: #30736954)
hesabın var mı? giriş yap