• nefes filminde sehit haberinin 52 saniye surdugunu vurgulamislardi. artik o kadar bile haber degeri tasimiyor maalesef. gunumuzde askerimiz excel’de birer satir durumundadir.
  • bir askerimizin şehit olduğu saldırı.

    (bkz: sedat mekan)

    "şırnak'ın uludere ilçesindeki kurt dağı üs bölgesine, terör örgütü pkk mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 1 asker şehit oldu. 1 aylık er sedat mekan'ın bahçelievler, çabonçeşme mahallesi'nde bulunan baba evine acı haber ulaştı."

    http://www.internethaber.com/…-1-sehit-1867356h.htm

    şehidimiz iki ay önce nişanlanmış, bir ay önce ise askere gitmiş. muhtemelen askereden dönüşte düğünü olacaktı.

    habere göre şehidimiz yaralandıktan sonra şırnak devlet hastanesi'ne kaldırılmış. eğer 15 temmuz'dan sonra alınan şu son kararlarla askeri hastaneler kapatılmasaydı onun yerine şırnak asker hastanesi'ne sevk edilecekti muhtemelen.

    eğer haberde bir yanlışlık yoksa uzman er değil, yükümlü erdir kendisi.

    allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.

    bizler bugün ailemizin, sevdiklerimizin yanında huzurlu bir gün geçirdiysek bu onun ve silah arkadaşlarının sayesindeydi. bu hepimizin aklının bir köşesinde olmalı.

    nasıl dayanılır bilmiyorum, düşünemiyorum. allah ailesine sabırlar versin.
  • allah gani gani rahmet eylesin,haber bültenlerinde 30 saniyelik süre haricinde hatırlanmayacak,istanbul takımlarının maçı kadar konuşulmayacaktır.hakkını helal et şehidim vatan size minnettardır.
  • bugün şırnak'ta şehit olan lise arkadaşım,mahalleden dostum.askere gitmeden bir gece önce nişanlanmıştı.asker dönüşü düğünü vardı.
  • ekşi sözlük'te bununla birlikte hakkında toplam altı (6) adet entry girilmiş olan, kalanlarına ancak ve sadece baş sağlığı dilenebilecek binlerce kaybımızdan yalnız bir tanesi.

    bir taneydi ve gitti.
    gitti giden ahali.
    gitti bir kuzu daha.
    yangınlar içinde kaldı anası, babası, varsa kardeşi, varmış bir yari.
    sahi, ne diyebilirsiniz ki;
    "evladınız şehit oldu ama bunu pek kimse bilmedi" mi?

    (bkz: #71825735)
  • sikimsonik futbol maçları kadar ilgi görmeyecek başlıktır. şehadeti kabul olsun.
hesabın var mı? giriş yap