• şampiyonluk yolunda galatasaray'ın en önemli maçı olduğunu düşündüğüm maç. iç sahadaki bjk ve başakşehir maçları bile daha kolay olur diye tahmin ediyorum. bu maçı alırlarsa şampiyonluk şansları benim için %51'dir.
  • 2017-2018 sezonunda şampiyonluğun fitili 11 mart 2018 galatasaray atiker konyaspor maçı ile yakılmıştı.

    2018-2019 sezonunun fitilide bu maçla beraber yakılır inşallah. imparator, fenerbahçe maçından sonra 6'da 6 yapıp şampiyon olacağız demişti. kaldı 5'te 5 yapmak.

    aykut kocaman'ın bekle, yat, zaman geçir, at, geri yat taktiğine karşı, feghouli, onyekuru, emre, diagne'nin yanı sıra belhanda, fernando ve badu ile maçın ilk düdüğünden itibaren baskılı bir şekilde oynamamız lazım gerek.

    ve en önemlisi tetikçi hakemlere karşı sinirlerimize hakim olabilmek. emre, linnes ve belhanda kart sınırında olan topçular. önümüzdeki hafta beşiktaş maçı var. hakem denen müsvedde belhanda'ya sarı vermek için elinden geleni yapacaktır. ilk dakikalarda fişi çekip, belhanda'yı kenara almamız icap eder.

    vurduğunuz gol olsun arslanlarım!
  • galatasaray'ın kazanacağı maçtır, konya çok formsuz.
  • galatasaray penaltıdan attığı golle 0-1 kazanır. aykut da maç sonu ağlar. bence oynanmasına hiç gerek yok.
  • gs için belki de en zor maç. başakşehir oynamasa bile göztepe'ye karşı kazanacak cuma akşamı. gs yenilse veya berabere kalsa puan farkı 5 veya 6 olur ve şampiyonluk biter.
  • konya otobusu ceker kale onune, galatasaray kabiz bir top oynar. zar zor bir golle maci 0-1 alir gibi geliyor. o gol gelene kadar konya'nin tehlikeli pozisyonlari da olur ama her sene son 5-6 haftada gecerli olan muslera ve god mode etkisi ile bunlardan birsey cikmaz.
  • bu noktadan sonra galatasaray kolay kolay maç kaybetmez. ama beşiktaş maçından bir hafta önce mete kalkavan’ın bu maça verilmesi facia bir karar.. gerçi bu sene bunlara alıştık. hakem kesinlikle maça etki edecektir. en azından sarı kart sınırındaki oyunculara ilk fırsatta sarı kart verip cezalı duruma düşmelerinde etkili olacaktır. ali palabıyık, fırat aydınus tayfasından biri de mete kalkavan sonuçta. işimize bakıp kesinlikle ilk yarıda gol bulup psikolojik olarak rahatlamalıyız. konya 10 haftadır kazanamıyor ve gol yemektense ölmeyi tercih edecek kadar defansif oynuyor. serkan kırıntılı da gününde olursa zaten inadına gol yemiyor. tüm bunlar bir araya geldiğinde biraz zorlanabiliriz ama üç puanı bir şekilde alırız.
  • zirvenin, bu haftaki en zor maçı. başakşehir de bjk de rkiplerini rahat geçecektir. berbat bir seri içinde olan, hücum tarafı en bursaspor kadar kötü ve aykut kocaman sonrası istediği çıkışı yakalayamayan bir konyaspor var. bu maç tam bir vitrin maçı olacağından, geçtiğimiz haftalardan farklı bir mücadele ortaya koyacakları kesin. eğer,klasik deplasman hastalığımız olan ilk golü yiyip maçı çevirmeye çalışırsak aykut hoca’nın takımı buna izin vermeyebilir. erken ve ilk gol şart. yoksa maç çok zora girecektir. kalan maçlarda şampiyonluk youlndaki takımlardan kimse iyi futbol beklemiyor. kaliteli ayaklardan maksimum verimi alacak ve az hata yapan takım şampiyon olacak.
  • 1-3 gollü geçer bu maç konya yükleneyim de takım görsünler diye düşünürse papatya gibi açarlar.
  • ilk golü konya atar. ilk golü yiyene kadar gs çok kötü bir oyun sergiler. devreye 1-1 girilir. ikinci yarı diagne ve feghoulinin golleriyle 1-3 kazanırız.
hesabın var mı? giriş yap