• aşağıdaki gibidir:

    "alçı’ya göre ben abartıyorum, biz abartıyoruz. biz yalan söylüyoruz, o doğru.fakat ilginçtir. aynı hanımefendi, bundan birkaç sene öncesine kadar bizim “bunların amacı başka, bunlar tehlikeli, inanç özgürlüğü başka devlette örgütlenmek, yapılanmak başka” diyerek tehlikeye dikkat çektiğimiz zamanlarda fetullah gülen ve cemaatine övgüler düzüyor, bizi yalan söylemekle, bizi abartmakla suçluyorlardı. yani tehlikeyi öngörmekte kimin daha yetkin, kimin ise sınıfta kaldığı malum. bu yüzden yarın öbür gün herkesten çok suriyeli ve göçmen düşmanı olurlarsa hiç şaşırmayın

    ne de olsa “aldatılanların” güçlü olduğu bir ülke burası. bu arada beni yemeğe de davet etmiş nagehan hanım. böyle bir daveti geri çevirmek çok ayıba girer. odakule’nin hemen yanında, kallavi sokakta, hala felafelci olmadıysa fıccın diye şahane bir lokanta vardır. oraya gideriz. merak etmesin, boşnak lokantası değil, çerkes lokantasıdır."

    yazının tamamı:

    https://m.haberturk.com/…yli-1001/3397784-monopolit
  • bosnak degil he mi? oy oy enteresan bir cevap..
  • boşnak muhabbetine girmesine gerek kalmadan zaten yeterince ağır konuşmuştur. boşnak kısmı biraz gereksiz olmuş sanki.
  • hak edene hak ettiği kibarlıkta(!) bir yazı olmuş. kalemine sağlık altaylı. boşnak lokantası …aghaha hala gülüyorum valla! bravo.
  • her ne kadar altaylıyı sevmesem de burda dogru demiş.
    nagehan alçı fetoya ovguler dizen bir gazeticidir. üzerine bank asyadan kredi bile çekmiştir. ne hikmetse ona hiç bir şey olmamıştır.

    normalde bank asyanın önünden geçen herkesi fetöcü diye işinden atan devlet bu ablaya hiç bir şey yapmamıştır.

    lafın özü altaylı burda göte göt demiştir.
  • boşnak kısmı gereksiz olmamış cuk oturmuştur. kendisinin ve eşinin seviyesini belli eden çok güzel bir göndermedir.

    müthiş güzel bir cevap, yarın öbür gün bunlar en büyük akp düşmanı olur, biz en azılı akp oluruz bunların gözünde. yaşamadık değil :))
  • göte göt denilen cevap olmuş.

    islami iktidar ve yandaşları bop paralelinde türkiye de türk demografisini değiştirip, pakistanlı, afganistanlı, suriyelileri kayıtsız küreksiz milyonlarca daha önce aktif çatışma tecrübesi olmuş ve %90 ı genç erkek oln kişiyi ülkeye doldurup akıllarındaki rejimi dayatma peşindeler.

    gidip bakın daha fazla mülteci gelsin diye kafa siken akplilerin hepsi en elit yerlerde en korunaklı villalarda batılı hayatı en uç noktalarında yaşıyorlar.

    ofshore hesap ve hesap sahiplerinin hareketleri hacklenip yayınlandığında listede londradan ev alan akpliden geçilmiyordu . mesela bu negahanın yaşadığı yere, parayı nasıl kazandığına baktığınızda neden arganların türk çocuklarının kafasını taşla ezip can çekişen bedenlerine tecavüz edilmesini sempatik göstermeye çalıştığını bunu da nasıl argümanlarla yaptığını göreceksiniz.
  • nagehan alci fatih altayli’ya abi yerin dibi surasi, beni oraya sokup cikarsaydin daha iyiydi demis olabilir. sonra yazdigimi okudum da ailece utanma kavramina uzak olduklari icin oyle dusunmemistir.
  • boşnak detayı biraz fazla olmuş, yazıda giydirmiş giydireceğini ama etkilemeyeceğini düşündü galiba :) neyse nagehanın mide roku kaldırdıysa bunlar meze kalır.
  • fatih altayli dobraligi diye bir gercek var bu ülkede..
    acimadan yapistiriyor tokati..
hesabın var mı? giriş yap