• hizmet aşkıyla yanan teknolojik(!) şirket servisi

    - iyi günler. türk telekom müşteri hizmetlerinden arıyorum. flues ile mi görüşüyorum?
    - evet buyrun.
    - öncelikle size daha iyi hizmet verebilmemiz için görüşmelerimiz kayıt altına alınmaktadır. bilgilerinize ulaşmaya çalışıyorum. evet şu an bilgilerinize ulaşamıyorum. daha sonra tekrar arayalım sizi. vakit ayırdığınız için teşekkürler.
  • hem telefonum hem de internetimde ariza baş gösterince arayarak arıza kaydı oluşturdum. en ksıa sürede size geri dönüş yapacağız cevabını verip kapattılar.

    yaklaşık 2 saat sonra tekrar aradım şu anda sistemimizde bir sorun var o yüzden arızanızla ilgili bilgiye ulaşamıyorum bir kaç saat sonra tekrar arayınız cevabı vererek kapattılar.

    yaklaşık 3 dakika sonra tekrar aradım şu anda teknik destek ekibimize aktarılmış probleminiz ve ilgileniliyor. sizi şimdiye kadar aramış olmaları lazımdı. bir süre daha bekleyin düzelecektir sorun. ben hangi teknik birime aktarıldığını görüyorum ancak arıza ile ilgili detay göremiyorum diyerek kapattılar.

    yaklaşık 1 saat sonra tekrar aradım. sizin arıza kaydınız teknik destek ekibimize aktarılmış, dilerseniz ilgili teknik destek biriminin numarasını vereyim, onlardan daha detaylı bilgi alabilirsiniz. orası olmazsa bağlı olduğunuz santralin nöbetçi amirliğinin numaralarını verebilirim. onlar da size yardımcı olabilirler diyerek kapattılar.

    verdikleri numaralardan ulaştığım mustafa abi ajitasyonuma dayanamayarak ben şimdi bizzat ilgileniyorum abicim dedi ve kapattı.

    netekim saat 00:14 de mustafa abi evden aradı beni ve çözdük arızayı beyefendi dedi ve kapattı.

    hayat hakikaten türk telekomla çok renkli.
  • başında 312, 212 gibi alan kodu olan fake versiyonları çıkmış numaradır.
    arıyorlar açıyoruz sessiz sessiz dinliyorlar... bana değil ama anneme denk gelince konuştular. tarifenizi özel bir paketle değiştireceğiz 1 tl fark öderseniz demişler. annemde beğenmiş tamam demiş. sonrada kredi kartı bilgilerinizi verin 1 tl çekelim demişler. annemde sevinip cüzdandan kartı çıkarmaya çalışırken yakaladım da allahtan yırttık.
  • ben telefonumda arayan engelleme gibi bir özellik keşfettim. 444 1 444, digitürk, bazı banka 444'leri gibi sürekli taciz yapan birçok telefon numarasını da tek bir kişi olarak kaydettim.

    sonra rehbere kaydettiğim bu kişiyi engelli aramalar listesine ekledim. onlar aradıkça aramaları meşgule düşürülüyor. onların umrunda mı bilmiyorum ama benim arandığımdan haberim bile olmuyor.
  • söyle geçen bir diyaloğumuz var süpersonik zekalı operatörleriiyle..
    x:size yeni paket önerimiz var müsaitmisiniz
    xx:dinliyorum
    x:tarifenize ek bin dakkayı telefonunuza tanımlayalımmı?
    xx:babanın hayrına mı yapıcaksın?
    x:23 liralık paketinize ek tamm 1000 dak
    xx:nekadar ödiycem onuda de
    x:10 lira ödeyerek tam 1000dak konuşucaksınız.
    xx:23 lira ne oldu ?
    x:23 liraya ek 10 lira
    xx:toplam 33 lira mı??
    x:evet tam 1000 dakkika
    xx:100dak paketimi nekadar kulanmışım görebiliyormusun ?
    x:25 dak efendim
    xx:o 1000 dak götümemi sokucam peki
    x:konuşmalarımız kayıt altına alınmaktadır
    xx:çokta ......
    x:dıdd dıdd dıdd
  • biraz uzun olabilir ama aranmak istemeyenler okuyabilir..
    sadece bu numara icin biraz bilgi vermek gerekirse. telekoma baglı sadece uc tane sirket kalmıstır bu numara adına. ve evet sapık degiller sadece baslarındaki isimler ( takım lideri , lokasyon sorumlusu, mudur vb.. ) ceplerine daha fazla sokmak icin kucuk data alırlar telekomdan, yani toplamda 20bin 30bin ev telefonu gibi. bir merkezde ortalama 250-350 agent (o sizi arayan kisi ) calısır. dakika bası hesapladıgınızda bu rakamın (20-30 bin numara ) bir ay icinde ne kadar cabuk bittiğini anlarsınız. ve agentlar sizi manuel aramazlar, bir cagrı kapandıgında sistem sıradaki numarayı otomatik arar.bu datalar ayın 15i ila 20si arasında biter ve tekrar tekrarrrr aranırsınız. dikkat edin bu gunlerde oldukca cok aranırsınız. cozumu: siz kabul etmiyorum desenizde bazı akıllı agentlar sizi listeden cıkarmaz cunku her red bir eksi demektir. siz devamlı devamlı aranırsınız aklıselim biri red işaretleyene dek. ama patronlarda bunu ister, cunku onlar için ne ettiğiniz kufur onemlidir ne pazar pazar aranmanız ne de hasta yaslı varmı bilmemek. onlar icin sadece para onemlidir, ornegin bir e-fatura sirket patronunun cebine 250-300 tl sokarken agentın cebine 50kurus girer o da kotayı gectikten sonra. yani velhasıl kelam bir daha arandıgınızda eger aranmak istemiyorsanız sonuna kadar dinleyip ki bu sure bir bucuk dakikayı asamaz. sadece " onaylamıyorum ya da kabul etmiyorum" diyin. bir daha aynı sey icin arandıgınızda bunu belirttiğinizi bunu yapmalırın bir suc oldugunu soyleyin ve gun saat dakikanızı belirtin. cunku o gorusme kayıt altındadır ve bu sizin icin bir kanıttır.
  • neyin peşindeler anlamıyorum. 5 gündür bu numaran çaldırıp kapatıyorlar. sanırım beni özlediler ama cesaretlerini toplayıp konuşacak gücü bulamıyorlar. kıyamam ya :/
  • bu aralar beni devamlı arayıp, açtığımda da hiç konuşmadan 6 sn. bekleyip kapatan numara.

    lan olm manyak mısınız ne derdiniz var anlamıyorum. her gün 3 kere arayıp bunu yapmak nedir ya!!!!1!!1!!bir!
  • günde 10 kere evim aranıyor bu numaradan (ama belli ki tek mağdur ben değilim) ben artık kalkıp bakma zahmetinde bulunmuyorum ama annem alışamadı duruma.çünkü hayatımız cep telefonu olmuşken evden arayan eden olmuyor. her defasında kim bu diye heyecanlanıyor. en sonunda aradım kendilerini, reklam/ kampanya hakkında herhangi bir bilgi almak istemediğimi aramamalarını söyledim. şikayet formu oluşturdular, maille geri dönüleceği falan söylendi. e iyi bakalım dedik kapadık.

    bugün mail gelmiş. koskoca mailde "sonuç : değerlendirme olumsuz" yazıyor. yetinmeyip ikinci bir mail atmışlar bir de, neymiş geri dönüş yapacakmışım kendilerine. döndüm. "değerlendirmeden hiç memnun kalmadım. yeniden değerlendirilsin"i işaretledim, altta bana ayrılmış daracık satıra da -küfretmeden,hakaret etmeden- sinirli sinirli döşendim. nolacaksa olsun !

    sen beni maillerle taciz edip "biz cevap verdik sana, hadi sen de bize yaz hadi" diye darlıyorsun ama verdiğin cevabın ne olduğu dahi anlaşılmıyor. "arama" diyorum "olumsuz" diye cevap veriyorsun. "uçuruyoruz" diye reklam yapa yapa kendini kule beni uçak sandın heralde..

    +iniş istiyorum telekom, artık arama beni
    -olumsuz...

    tey allahım

    edit: şekil şemal
  • bütün pazar günü, beni otomatiğe bağlamış gibi arayan numara. ilkten meşgule aldım birkaç kere, sonra baktım olmuyor, "beri açayım da ne derlerse desinler, bir daha da beni aramasınlar" düşüncesiyle telefonu açtım. ne olsa beğenirsiniz? bu sefer onlar suratıma kapattılar, herhalde kendi aralarında hırs mı yaptılar ne?*. sonra ben diyeyim 10, siz diyin 15 kere aradılar, yeri geldi ben onları reddettim, yeri geldi onlar açıp kapattılar. amaçları nedir bilmiyorum. sanırım sistemi 8-10 yaşlarında telefon sapığı bir grup ele geçirdi.
hesabın var mı? giriş yap