• http://boards.4chan.org/pol/thread/64207035

    aslanlarımız 2-3 kişi tam anlamıyla japon dan tutun da israilliye kadar herkesle kavgaya tutuşmuş.

    kanadalı birinin yazdıgı şey
    --- spoiler ---

    ı don't understand turkish people (ı won't call them cockroaches, because ı'm being serious here and memes are a fucking joke).

    australians can be witty and funny. canadians, swedes, brits and most of europeans are fucking cucks, but they can bring some nice banter to the table from time to time. americans are over protective about their 2nd endangerment. every country has a little something you like about them. except turkey. turkey is full of muslims, shitskinned hairy apes and have nothing witty to say but: "kek we cuckin u". unlike other arabic/muslim countries, they don't acknowledge their own miserable existence. they even seem proud of it.

    wouldn't a subhuman seek to improve? fuck, even ısıs scum are trying to improve by attempting to spread, by force, their ideology. turks just sit around being annoying fags.

    nobody like you, why do you even come back? why don't you just fucking end your life?
    --- spoiler ---
  • (bkz: yav he he)
  • ulan elin kanadilisini bile bu kadar kizdirdigimiza gore agir bok yemisiz, hayatimda sinirli kanadali gormedim olm ben, ne kafasi bu?
  • (bkz: turkishmusic.org'daki sezen aksu tartışması)

    --- spoiler ---

    'bu sayfadaki yazilarin hepsini okudum ve japanlady, sen haksizsin ibne. seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim.'
    --- spoiler ---
  • ......
  • ciddi tartışmalara bakmak isteyen burdan gidebilir.

    http://boards.4chan.org/pol/thread/64227319 bunu da japan lady acmıs baslık hala canlı zaten suriye başlıkları hiç durmaz ve gerçkten dişe dokunur inanılmaz yorumlar var.
  • adamlar hiç de haksız değiller yalnız, şahsen ben bile oyunlarda türklere denk geldiğimde türk olduğumu çaktırmamaya çalışıyorum. anında seviyeyi düşürüp, terbiyesini bozan veletlerle azıcık kafa dağıtayım diye girdiğim her oyundan iyice sinirlenip çıkmak istemiyorum çünkü.

    bir de steam kullanıcıları da dikkat etmiştir knight online'ın alttaki yorumlara da bakarak; oyunun çoğunlukla olumsuz puan almasının yegane nedeni serverı dolduran türk oyuncular ve her türlü hack ve benzeri saçmalığı gırla döndürmeleri.

    dota oyuncularına da sadece ana menüdeki türk chat kanalını bir dakikasını ayırıp takip etmelerini öneririm. günün herhangi bir saatinde, incir çekirdeğini doldurmayacak mevzulardan aralıksız birbirine küfretme halinde herkes. yani online oyun gibi eğlenceli bir aktiviteyi bile hem kendine, hem başkalarına zehir eden bu milletin günlük yaşantısında da zehir saçması, keyif kaçırması pek de şaşılacak bir durum değil.

    bunun haricinde her eleştiriye karşı "öeeeh atalarımız şöyle sikti böyle geçirdi, kuyruk acısı tabee" tarzı çıkışların ne kadar zavallıca olduğu kısmına artık değinmekten bile bıktığım için hiç bulaşmıyorum.
  • bizimkiler ırkçı laflara 4chan üslubunda cevap vermiş olsalar dahi emrah moduna geçmemişler. takdir ettim.
hesabın var mı? giriş yap