• yeni nişanlı seth, kardeşi ross'un beyin kanserinde son aşamaya geldiğini ve 1-3 ay arası ömrü kaldığını öğrendikten sonra düğünleri için biriktirdikleri 50 bin dolarla çıkacakları son bir gezi organize eder.
    bu gezideki durakları ross'un 'fuck it list'i belirler.
    tuhaf bir şey olan ölümü, içten bir perspektifle ele alan bir film. bunu yaparken insan ilişkilerini unutmamasından olsa gerek.
    seth her şeyi filme alırken, ross da bir eskort kızı yolculuğa dahil eder; biz de izleriz.
    aferim bize.

    bence çok güzel olmuş, çok da iyi güzel olmuş.
  • ismi ve afşinin oluşturduğu önyargıyı yıkan hoş filmlerden.

    başrol oyuncusu ross peterson iyi oyunculuk çıkarmıştır fakat kardeşi rolünü oynayak aynı zamanda yönetmen olan seth grosman benim pek hoşuma gitmedi o rol için.

    --- spoiler ---

    genel itibarı ile bucket list benzeri bir filmdir. fakat bucket list oyunculuk anlamında elbette çok daha ilerdedir. fakat amatör çekim türü verilen gerçekçi filmlerden hoşlanıyorsanız tatmin edecektir.
    --- spoiler ---
  • ölümün nefesini ensenizde hissettirebilecek gerçeklikte başarılı bir film. abartılı dramatik sahnelerden uzak durarak, 90 dk boyunca sıkmadan bir kanser hastasının son birkaç ayından kesitler sunmuş, gayet de güzel olmuş. 8/10
  • film çok amatör çekimlere sahip olduğundan sıcak geliyor insana. hiç sıkılmadan izletebiliyor. abi rolündeki seth'in (aynı zamanda senaryo yazarı ve yönetmen) benim de abim olmasını istedim. (bkz: iki ablası olan erkek çocuk)

    güzel espriler var, ölüm karşısında insanın kendini kandıramadığını da çok güzel anlatıyor. insanda hep bir umut var. divxplanet.com'da türkçe altyazısı yok.
  • amatör çekim tarzıyla insanı içine çeken film.kendimi bir an kanserli adamın yerine koydum ve sevdiğim insanların önemini,yaşamayı tekrardan hissetim.
  • filmi sevip sevmediğimden hala emin değilim.
    ama çerezlik bir film.
    kafa yormanıza gerek yok öyle akıp gidiyor.
  • dört arkadaşın youtube videolarını montajlamışlar izlenimi yaratan filmi. senaryosu da hayatımda izlediğim en zorlama senaryoydu diyebilirim. hatta iddiamı yükseltip bu senaryonun bir gecede sabaha yetiştirilmek üzere kasılarak yazıldığını bile düşündüm. yine tahminen ismindeki o 50.000 dolar da filmin bütçesi. daha fazlaysa harcanan paraya da yazık etmişler.
hesabın var mı? giriş yap