• güney ve doğu illerinde örgütlenen bir terör örgütü.
  • erkenden önlem alınması gereken terör örgütü
  • savaştan kaçan mazlum misafirlerimizin kurmuş olduğu çete. o kadar mazlumlar ki artık hergün bir ilde ellerinda satırlarla geçit töreni yapıyorlar.

    bir çok kişi bunların gettolaştıktan sonra bela olacağı konusunda uyarmıştı. bunlar ilk adımlar.
  • suriye'den gelen, eli palalı mazlum teröristlerin bile örgüt ismini yazacakları bir arabası var. şehirlerdeki gettolarında örgütlenip illegal işler yapıyorlar.
    öz vatanında öksüz türk. vay ki ne vah.
  • özgür türkiye ordusu kıvamında bir terör örgütünde birleşip voltranı oluşturmaları mümkün.

    düşünsenize meğerse bütün her şey esad'ın büyük suriye kurma planının bir parçasıymış ve oyuna gelmişiz.
  • ensar, ümmet diye her gün avuç avuç arap boku yemeye razı, asimile, mankafa, araptapar türk milletine az bile yapıyor bu kıçı kırık suriyeliler.

    yıllardır kendimizi parçalıyoruz, bu vatansız şerefsizleri atın ülkeden diye. ama sağ ve sol gerici köpeklerin peşine takılıp, ses çıkarmadılar. umarım destek verenlerin, ses çıkarmayanların, türk'ü kendi ülkesinde öksüz bırakanların canını yakarlar ve namuslarını kirletirler. belki s.kilince akılları başlarına gelir.
  • mit'in tüm 515 şebekesini bildiğini düşündüğüm bir organizasyondur. bu grup baya bir gerizekalı olduğu için sosyal medyada video falan paylaşmalarından anlayabilirsiniz.

    zannediyorum soylu zamana yayıyor. bunlara kallavi bir darbe indirecekler. soylu'da seçime yaklaşınca bakın terörün her türlüsüyle uğraşıyoruz falan diyecek.

    korkacak bir şey yok. tedirgin olacak hiçbir şey yok. biraz kafanızı çalıştırın. soylu'nun tek kurtuluşu bu ülkede 1 tane bile terör eyleminin gerçekleşmemesidir.

    515 çoluk çocuktur. bir sikim yapamazlar yani. ama devlet gücünü abartıp bir emsal oluşturmak isteyebilir. mit'in karanlık bölgelerinden birine bunları kapatıp tüm arap coğrafyasına şiddetli mesajlar verilebilir. muhtemelen de kontrol öyle sağlanacaktır.
  • ithal edilmiş arap terör örgütü
  • anasını, bacısını ve karısını ışid e ganimet olarak bırakıp kaçan soytarıların milliyetçiliği torpil patlayana kadardır.
    alayını süreceğiz türk topraklarından o vakit yakındır.

    edit: #132086766

    içimizde bunların böyle soytarı destekçileri olduğu müddetçe 515 de çıkar piyasaya 516 da.

    merak etmeyin oğlum, sayemizde siz de insan gibi yaşayacaksınız geldikleri gibi göndereceğiz hemde çocuğundan yaşlısına hepsini boşverdim kundaktaki bile bu memleketten gidecek..
  • sorarlarsa yazik savastan diktatorden kaciyorlar dersiniz
    once yetmez ama evet’le sonra bu gangsterlesmis sozde siginmacilari savunmayla bu ulkeye asil zarari liboslar vermistir.
hesabın var mı? giriş yap