• uefa avrupa ligi 2012-2013 sezonu c grubu dördüncü maçıdır.

    edit. fikstür değiştiği için açılan başlık değişiklikleri moderatörlere bildirildi.
  • kıbrıs cumhuriyeti diye bir ülkeyi tanımadığını iddia eden türkiye'nin bir takımı olan fenerbahçe'nin, kıbrıs cumhuriyeti'nin bir takımı olan ael limasol ile yapacağı uefa kupası maçıdır.

    ilginçtir ki, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'ni tanıdığını söyleyen türkiye'nin takımları, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti takımlarıyla hazırlık maçı bile yapmamaktadırlar, yapamamaktadırlar.

    türkiye'nin kıbrıs siyaseti konusundaki milli tarih, milli söylem aldatmacalarını yalanlayan eşleşmelerden bir diğeridir.

    şimdi ikisi de fifa üyesi, ondan dolayı karşılaşıyorlar falan gibi savunmalara önceden el atayım. evet ikisi de fifa üyesi. demek ki birbirlerini uluslararası platformda tanıyorlar. bu da zaten türkiye'nin "öyle bir cumhuriyet yok" sözünü çöpe atmaya yetiyor. mesela bir milli maç olsa, türkiye ile kıbrıs cumhuriyeti eşleşse, "biz böyle bir devlet tanımıyoruz" mu denecek? yooo bal gibi de gidip maç yapılacak tanınmayan devletle. ee tanındığı söylenen kktc ne oldu? hiiç öyle duruyor işte ortada.

    futbol politiktir, böyle eşleşmeler daha da politiktir.
  • ota boka politik yaklaşan hıyarları gösteren maç. amına koyayım yıllardır türkiye'ye rum takımı, yunan takımı gelir tek olay olmaz, ne zaman bizimkiler gitse elbet bir çirkeflik çıkar. 2 sezon önce karşıyaka basketbol takımının yaşadıkları hala hafızalarda. sikerim lan politikanızı, spor lan bu spor. savaşa değil, oyun oynamaya gidiyoruz.
  • politik mevzuları falan geçip direkt sportif açıdan maça bakmalıyız. çünkü ülke sıralamasında 12. sıradayız ve kıbrıs rum kesimi ise 13. sırada bulunmakta. eğer 13.'lüğe düşersek lig şampiyonumuz bile ön eleme oynayacak. şahsen fenerbahçeli değilim ama bu maçları fenerbahçe'nin kazanması için taraflı, tarafsız herkesin beklemesi gerek.
  • ülke puanı açısından önemini kavrayamayan arkadaşların hakkında iyice saçmaladığı maç. nasıl önemli değil lan? karadağ takımıyla maç yapıp eleyecekmiş, ön elemeden niye korkacakmış. be salak adam sen niye karadağ takımıyla maç yapıyorum ben diye düşünmüyorsun da ne fark edecek diye bakıyorsun.

    öyleyse 1. turdan katıl elemeye san marino takımıyla eşleş ne güzel. hepsini tokatla şampiyonlar ligine öyle katıl, sezonu da temmuzun başında açarsın artık. hıyara bak.
  • başlığın aksine fenerbahçe şükrü saracoğlu stadyumu'nda oynanacak olan uefa avrupa ligi maçı.
  • uefa avrupa ligi 2012-2013 sezonu c grubu 4. maçı. bu maç öncesinde fenerbahçe 3 maçta topladığı 7 puanla 1. sırada yer alırken ael limassol 3 maçta topladığı 1 puanla 4. sırada yer alıyor. maç türkiye saatiyle 20.00'de başlayacak.

    25 ekim 2012 ael limassol fenerbahçe maçında ülke puanımız açısından oldukça kritik öneme sahip 3 puanı almayı başaran fenerbahçe, deplasman galibiyetinin önemli hale gelmesi için kendi evinde de 3 puan almak zorunda. bu maçın ve avrupa'da türk takımlarının oynadığı tüm maçların ülke puanı açısından önemi ve yakın gelecekte türk futbolunu bekleyen tehlikeler için:

    (bkz: 25 ekim 2012 ael limassol fenerbahçe maçı/#30582407)
    (bkz: türk futbolu/#30008666)
  • tüm tribünlerin fenerbahçe bayrağı ve renkleriyle donatılacağı maç.

    provokasyona gerek yok, sadece bir maç(kısmen formalite) ve en önemlisi bu bir oyun.
  • türk futbolunu bekleyen tehlikelere koyayım, fenerbahçe'ye bir şey olmasın diye düşündüren maç. sonuç itibariyle yenersek gruptan çıkmayı garantileriz yenemezsek aykut'un istifasına bir adım daha yaklaşmış oluruz.
  • karşılaşmanın biletleri 1 kasım'dan itibaren satışa çıkacaktır.

    bilet fiyatları şöyledir:

    türk telekom(okul açık) ve migros tribünü : 55,00.-tl

    fenerium üst h-i blok: 110,00.- tl
    fenerium üst c-d-f-g blok :130,00.-tl
    fenerium alt g blok: 165,00.- tl
    fenerium alt b-f blok :215,00.- tl
    fenerium alt c-e blok:255,00.- tl
    fenerium alt d blok :265,00.- tl
hesabın var mı? giriş yap