• 10 mart 2014 günü gerçekleşmiş. 267 gün sonra ilk defa bir devlet yetkilisi berkin'in babasını telefonla aramış.

    tarihe not düşülmesi gereken nadir bir olay. kaynak

    edit: berkin'in vurulmasından 9 ay sonra, cumhurbaşkanlığı seçiminden 5 ay önce gerçekleşen olaydır ayrıca.
  • insanlıktır.
  • ne olduğunu bilmem ama bunca zamandan sonra gelen telefon benim gözümde insanlık değildir.
  • daha bugün sabahın ayazında, yağmur altında hastane önünde bekleyen insanlara saldırıp sonra babasını aramak ve bunu basına duyurmak insanlık öyle mi?

    kalsın, valla kalsın sizin insanlığınız.
  • 267 gün sonra gerçekleşmiştir.
  • - bizim çocuklar ne koymuş ha?
    + bi get lan
  • ne insanlığı arkadaşlar, yapmayın gözünü seviyim. 14 yaşında bir çocuk sokak ortasında ekmek almaya giderken polis tarafından biber gazı kapsülüyle komaya giriyor ve cumhurbaşkanımız 267 gün sonra kendisini arıyor. bu mudur insanlık yoksa onu bu hale getiren polisin adelet önüne çıkarılması ve gerekli cezayı en ağır şekilde alması için çaba göstermesimidir insanlık. kendisi öyle normal bir insan değildir, türkiye'nin en yetkili kişisidir. ama nedense sadece noter gibi davranmakla twitterdan şu ülkeye gittim orda avm yoktu demekle cumhurbaşkanlığı olunmuyor, olunmamalı. gerçi bu ülkede kimlerin miletvekilliği kimlerin bakanlık yaptığına bakılırsa acınacak hallimiz ortaya çıkar ya neyse. biraz üslup, adap sahibi insan olmanın nasıl birşey olduğunu öğrenmek isterseniz meclisin ilk yıllarındaki kayılatları lütfen okuyun bu ülke nerden nereye geldiğini anlarsınız.
  • lag.

    adam bildiğin lagda. aradan 9 koca ay geçmiş. çocuk 45 kilodan 19 kiloya düşmüş. krizler geçirmiş, kalbi durmuş. ailesi perişan olmuş, adalet yerini 3-5 çıkarcı şerefsize bırakmış. paralar, saatler, gemiler almış başını yürümüş. ama benim sevgili çankaya noterim tutmuş bi arayayım demiş.

    hesaplarıma göre eylül sonu ekim başı rte'yi arayıp hayırdır ya 17 aralıkta ne oldu diyecek.
  • berkin vurulduktan 267 (yaziyla iki yuz altmis yedi) gun sonra yapilmis aramadir. cumhurbaskani kusura bakmasin, tesekkur edemiyoruz.

    edit: epey aramıştım ama bulamamıştım, başlık çoktan açılmış. taşıyıverir misin sözlük?
  • insanlık, olayın ertesi günü aramak ve gereğinin yapılacağını söylemektir. 9 ayda tek bir kişi bile yakalanmamış, daha bu sabah hastane önünde bekleyen insanlar polis müdahalesine maruz kalmışken telefon açmayı hatırlamak, alenen dalga geçmektir. yerim ben öyle insanlığı da, cumhurbaşkanlığını da.
hesabın var mı? giriş yap