• vasfının ne olduğunu merak ettiğim, kanaat önderi tavırlarıyla siyasi tweetler atan bir twitter fenomeni. fikirlerinde ve görüşlerinde çoğu zaman ortaklaşsam da bu kendini çok önemli zanneden ve her siyasi meselede milletvekillerinden bile daha çok duruş belirten tavrı beni irrite ediyor. ilk başlarda “heralde gazeteci ve duruşunu gösterme gayretinde” falan diye düşünüyordum ama anladığım kadarıyla siyasi bir vasfı yok. ve niye bu kadar kasıyor anlamış değilim.
  • eğlenceli tweetler atan adam. şahsi bir kanaati varsa söylüyor sadece, önderlik falan tasladığını görmedim. pek çok twitter fenomeni gibi beğeni almak istemesi bence normal.

    imam-hatip mezunu ve dersimli olduğunu söylüyor. siyasal islama yakın görüşleri olsa da akp'li değil gibi. daha doğrusu iktidarın pek çok icraatını ve politikasını eleştirdiğini gördüm.

    örnek
  • twitter'dan tanıdığım kadarıyla her düşünceden ve inançtan insanla oturup çay içebilecek, sohbet edebilecek geniş yürekli ve samimi bir insana benziyor. bazı düşüncelerine katılmıyorum tabi, orası ayrı.
  • ara sıra gözde akpınar beğendiği ya da rt'lediği için timeline'da düşüyor bu adamın tweet'leri önüme. bugün de şu tweet'ini kaç saat oldu rt'leyince biraz baktım eski yazdıklarına: muhafazakar + kürtçü + demokrata benziyor. doğan görünümlü şahin gibi bir şey.

    "maalesef kemalistler haklıymış" diyor*. muhafazakarların ve kürtçülerin bir şekilde badelenmeden kendine gelememe huyuna bayılıyorum. illaki değdirecek birisi; aklı ancak o zaman başına geliyor bunların. mesela (bkz: #68469832)...

    belki silinirse diye tweet ss'leri:
    imgur link
    hızlıresim link
  • boş beleş bir twitter karakteri*. gerçek hayatta kayda değer hiçbir vasfı olmadığına kalıbımı basarım. bir gün olur da twitter kapanır veya popüleritesini kaybederse intihar falan edebilir bu arkadaş, şaşırmam. kendisine siyasi parti lideri tripleriyle sanal dünyasında iyi eğlenceler dilerim.
  • bugünkü tweet i ile yine enelizini yapıp nasıl bir kanaat önderi olduğunu ispatlamış enelizci, aşı karşıtı.

    https://twitter.com/…aci/status/1667426224702930945
  • twitter’da saçmalayan, saçmaladığı için de twitter’ın abuk sabuk cemaatinin bir kısmı içinde abdurrahman çelebi muamelesi gören bomboş bir tip.
  • beyin yerine löp et taşıyor ve aptalca hezeyanlarını fikir zannediyor sanırım.
hesabın var mı? giriş yap