• "türkiye’de futbolun gelişmesinin tek bir yolu var. o da korsan yayını bitirmek. bu bir suçtur, hırsızlıktır!"

    şeklinde olan açıklama.

    video

    aklıma nedense, bunu getirmiştir;
    (bkz: tv8'de kaçak bahis sitesi reklamı yapılması)
  • hahaha, korsan yayın yapan siteler, ana yayıncılardan daha kaliteli yayın yapıyor amk. bein connect defalarca kopup bağlantı hatası verirken selçuksports 5 farklı yayın açıyordu.

    fubtolun gelişmesi için değil, kendi gelişmeleri için istiyorlar. futbol yayınlarını şifresiz yapın bakalım gelişiyor mu :)
  • senelerdir beinsport' a para kazandırmayan bir futbol sever olarak içim çok rahat. tank palet fabrikasını şaka gibi fiyatlarla katarlılara satarken hırsızlık olmuyor ama öyle değil mi?

    bir maç formasını 1400 liraya satmak hırsızlık olmuyor ama öyle değil mi?

    derbi maçlarda kale arkalarını bile neredeyse 4 haneli rakamlara satmak hırsızlık olmuyor ama öyle değil mi?

    sizlere zırnık yok.
  • ınsanların tek eğlencesi futbolu şifreli yayınlamak ayıptır. sadece parası olan izlesin demek çok çok ayıptır. asgari ücretlilere bedava verilsin yayın bende parasıyla izleyeyim sorun değil ama 13 milyon mülteciye para bulurken ülkem heralde buna da para bulur. kulüpleri babasının şirketi gibi görüp yöneten batıran adamların kaçak yayından medet umması da ayrıca komik.
  • aynen kanka en büyük sorun ıp tv. hakemler, federasyon ve baş belası fenerbahçenin hiç etkisi yok
  • biz cok kazaniyoruz ama daha cok kazanmak istiyoruz temali aciklama
  • çözümü basittir.

    maçlar açık kanalda yayınlansın.
  • 20 yıldır aynı terane, yok anadolu kulüpleri batacakmış. yok önümüzü göremiyoruz. batarsa batsın umrumuzda değil, bu rossi gibi çöpleri izlemek için para mı verilir amk.
  • satış düşünce tabii. bir zamanlar da şarkıcılar bu furyaya sarılmıştı.
  • ayda 200 liraya sadece exxen yayınını satan utanmaz bir adamın açıklaması. konuşmanın devamı da var:

    --- spoiler ---
    acun ılıcalı: "türkiye'de ıp tv işinin önüne geçilmeli. korsan yayın engellenmezse kulüpleri daha zor günler bekliyor. korsan yayını yarın bitir, abonelik ücretleri yarın 4'te 1'e düşer. şampiyonlar ligi'ni yayınladığımız için zarar ediyoruz, umrumda değil, paraya konsantre değilim. abone sayısı artarsa ücretler düşer. bunun başka yolu yok."
    --- spoiler ---

    adam "talep artarsa fiyat düşer" gibi ekonomi biliminde yeri olmayan akıllara zarar bir açıklama yapmış. ulan türkiye burası. bir şeyin talebi artarsa zam üstüne zam yer daha öğrenemedin mi bunu. faiz sebep enflasyon sonuç kafası ülkeyi yönetirse bunlar da böyle saçmalar, türkiye için çok normal.
hesabın var mı? giriş yap