• ingiltere championship ekibi hull city'nin sahibi ve medya patronu acun ılıcalı, iş hayatının kurallarına isyan ederek, sabah erken saatte kalkmak ve yaz aylarında çalışmaktan şikayetçi oldu.

    ilıcalı şöyle konuştu:

    “ben, insanların herhangi bir saat düzeninde işe gelmesine karşıyım. bir gün elimde bir güç olursa mesai saatlerini 10.30'da başlatmayı düşünüyorum. niye sabah bu kadar erken kalkılıyor anlamış değilim"

    adam haklı mı? haklı.

    kaynak: haber içeriği
  • söyleyen acun olduğu için tepki görecek, ancak özellikle çocuklar ekseninde baktığınızda haftada beş gün alarmla uyanmak, erken saatte kalkmak yararlı bir şey değil; vücudu zayıflatıp hastalığa karşı daha da açık hale getiriyor. ben en azından haftada bir gün işe geç gidilmesi taraftarıydım, avrupa’da yavaş yavaş dört gün olarak bunu uygulamaya başlıyorlar. aklın yolunun tutulması dileğimle.
  • hadi 10.30'da gelelim işe :)
  • bu sabah 6.30 da kalktım ve hayatı sorguladım... acun beni yanında işe al lütfen
  • kendi çalışanlarına yapsın bir kıyak bizlik bir durum yok sabah 6 akşam 6 devam.

    düdüt: acun medya buradaymış yazar arkadaşlar, bir takım sosyal haklardan bahsedip zaten öyle demeye getirdiler. hatta o kadar çok mesaj geldi ki bu başlığın acun medyanın pr çalışması olduğuna karar verdim.

    acunnnnnn abi ekşi sözlük ekibine beni de al abi. bizde yazarak eppek paramızı çıkaralım.
  • bunu söyleyen kim olursa olsun sonuna kadar haklıdır. hava aydınlanmadan gece karanlığında yollara dökülüyoruz. hangimiz güzelce kahvaltı yapabiliyor? sabahları çocuklar uyuklayarak derse giriyor keza çalışanlar da uykulu uykulu işinin başına geçiyor. bu sistem ne kadar verimli olabilir ki?
  • söylediklerine katılıyorum ama senin elinde güç var acun. öncelikle acunmedya çalışanlarının mesai saatlerine bakmak gerekir diye düşünüyorum.
  • elinizde öyle bir güç var aslında acun bey.

    yüzlerce ve belki de binlerce acun medya çalışanı için işe başlama saatini 10:30 'a çekebilirsiniz rahatlıkla. türkiye'deki ve avrupa'daki pek çok firma gibi dilerseniz haftada 4 günlük çalışmaya bile geçebilirsiniz. bu güç pekala elinizde.

    birileri önderlik etmeden, emsal teşkil etmeden hiç bir şey değişmez. haydi. koyun elinizi taşın altına. yoksa bu söylem basit bir goy goydan öteye geçmez.

    edit : çok fazla itiraz geldi. doğru olduğunu var sayıyorum. acun bey zaten bu uygulamaya geçmiş. bize de canı gönülden alkışlamak düşer. ondan da bunu bekleriz zaten. bravo
  • acuna hak vereceğim aklıma gelmezdi, şafak baskınına giden narkotik polisi gibi işe gidiyorum, sanırım seçimde oyumu acuna vereceğim.
  • acun media yazılım mühendisi aradığında keşke başvursaydım.
    şikayet ettiğine göre kendi şirketinde çalışanların bu hakları var demektir.
    ve şuan iş ilanına başvurmadığım ve bu haklardan mahrum kaldığım için kendime kızıyorum. (bkz: emoji)
hesabın var mı? giriş yap