• bunları konuşmak için henüz çok erken. önce yitip giden canlara yetişsek, gün birlik olma günü.
  • bak dostum. bir isin yetkisini alan onun sorumlulugunu da alir.

    enkazi ben kendim kepceyle kazayim siz yetisemiyorsunuz deyince ne diyor olmaz diyor bu benim isim. o zaman yapacak. yapamiyorsa insanlari magdur etmeyecek.

    ben yemek dagitirim cadir dagitirim, esya dagitirim, su dagitirim deyince olmaz ben dagitirim diyorsa onu duzgun dagitacak.

    kime hesap soracagiz peki aksakliklardan dolayi cehape'ye mi kizalim.

    kapasitesi yoksa ki yok. biz yetisemiyoruz herkes basinin caresine baksin diyecek. 48 saat enkaza mudahale etmeyip edilmesine de izin vermiyorsa ne dememizi bekliyorsunuz.
  • yetişemiyorsa da köstek olmayacak yetişenlere...

    edit: imla
  • doğru.
  • hatay'a şu anda doğru düzgün yardım gitmiyor adeta kaderine terk edilmiş durumda. bunu hem haluk levent söyledi hem de barış atay, şimdi bu durumda afad suçlanmasın mı amk? iskenderun antakya falan yapayalnız lan.

    ben bu durumda hem afad'ı hem de hükümeti suçlarım. lanet olsun.
  • kimse afad'ı suçlamıyor, sadece afad'la iş yapmak isteyenlere kızıyor. kardeşim afad'ın personel sayısı 7.000 ve bu personelin en az yarısı saha elemanı değil.
  • nereye bağlı olursa olsun buradakiler ellerinde imkan bulunduran insanlar. her şey orada toplandı. karar hüküm beklemeyecek. vicdani yükümlülüğünü yerine getirecek. yardımlar da burada toplanıyor gönderilen erzak kıyafet bilmemne de burada toplanıyor araçların çalışma yetkisi de burada toplanıyor. onay almamız gerek demeyecek ya da onay almanız gerek demeyecek. git yap diyecek, şu şuraya bu buraya gitsin diyecek falan filan. anlatabildim mi ? tüm teçhizatlar orada çünkü onlar koordine ediyor. yapamıyorlarsa akılları yetmiyorsa orada olmalarının anlamı ne. nasıl söylenmeyelim şimdi biz bu kuruma. yukardan onay bekliyor hala parmağını kıpırdatmak için. tüm şehirler berbat halde ama en çok gözümü hataydan alamıyorum ben şahsen. hayalet şehir ya hayalet. bu nasıl bir şeytanlık ya.
  • arkadaşlar afad yetişmiyor ama iş yapmak isteyenlere engel oluyor demek biraz yanlış herhangi birisi elinde vinç hilti vs vs ne olursa olsun başında işten anlayan biri olmaz ise orada kimseye yardım edemezsin.

    üstüne ilk anlarda sürekli olan artçı depremlerden dolayı insanların girişine engel olunduğu kanısındayım.
  • onu suçlama bunu söyleme şunu sorma. hocam biz kime hesap soracağız o zaman.
    tamam depremin alanı çok geniş yıkıcılığı çok yüksek ama elinde battaniye nasıl olmaz bu kurumun. kurumun oluş amacı afet ve battaniye yok. yüzme bilmeyen can kurtaran gibi
hesabın var mı? giriş yap