• oyum zafer partisine. kadin halimle eskiden de sokakta zor yuruyorduk suan insan icine cikamaz olduk. gencler cocuklar korku icinde. tacizden tecavuzden cinayete kurban gitmekten korkar hale geldik. istemiyorum arkadasim. memleketimde bu insanlari istemiyorum. bir tane bile gormek istemiyorum. mahallemde istemiyorum hastanede istemiyorum cay toplamasin iistemiyorum hic birini istemiyorum cok istiyosaniz gidin suriyede afganistanda yasayin. ben cocugumu ekmek almaya yollamak istiyorum sokakta oynasin istiyorum ne hakla ya? ne hakla. hic kimseye oy yok. bunlari yollayacak kimse ona oyum. herkes memleketine gitsin bizim insanlarimiz acindan olecek cocuguna sut alamayacak onalr gelcek cayda tarlada is bulacak istemiyorum lan ne evimi yabanciya kiraya veririm ne satarim ne ise alirim ne selam veririm bu kadar sikime kadar mesajlariniz

    bazen ne salak insanlarla ayni topraklari paylastigimi gorunce cok sasiriyorum. yazdiklarimd bir tane helal olsun iyi ki oldurmus yaziyor mu bir tane hepsini gebertin yaziyor mu? okudugunuzu anlama testi yapalim
    yukaridaki paragrafta hangisinden bahsedilmemistir? cok basit yazdim ki soruyu anlayin bari
    a)ulkemde gocmen istemiyorum
    b)ulkemde calisan gocmen de istemiyorum
    c)gocmene yabanciya ne ev satarim ne ev kiralarim ne is veririm(cunku ulkemde gocmen istemiyorum?)
    d)gocmenleri yollayacak partiye kim oldugu farketmeden oy veririm.
    e)iyi ki bunlari oldurmussunuz haydi sokaga cikip cocuk yasli genc demeden hepsini oldurelim?
    evet yanlis cevabi verirseniz bir de ustune bana kufur ve hakaret dolu mesaj atip umarim sen geberirsin hehehe ben de afganliyim kalbim kirildi falan yazarsaniz keyfim kacmas beddua yedim diye aglamam aglayamaz olduk bak dun yasanan olaylara bak hepimizin oturup aglamasi lazim ama aglayamiyoruz cunku eve bir kilo peynir almak icin 16 saat calismamiz lazim. simdi bizler calisalim ve pazar gunu paramiz gitmesin diye evimizde oturalim ama savastan kacip hayatlarini. kurtaran o mumin kardeslerim….. ah…. vergisiz issiz devletin baktigi turk vatandasi olan kardeslerim… hadi cikin biraz gezin eglenin denize girin sex yapin. hadi kardeslerim . ya siktirin gidin gocmen yalakalari.ananiz babaniz baciniz kardesiniz oglunuz kizinizin sac teline zarar gelirse de korursunuz mumin kardeslerinizi aynen goruruz.
  • ölen bizden olunca sesiniz hiç çıkmaz ama. kafası taşla ezilen gençlerimizin katillerini, tecavüze uğrayan çocuklarımızın faillerini polis konvoylarıyla koruyanlar ve bunların destekçilerine sesleniyorum.

    gidicisiniz.
  • ölen afganistan vatandaşına allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum. gözaltına alınan suçluya da gerekli cezanın verileceğine inanıyorum.

    ülkemizde kaçak yollarla girmiş olan tüm mültecilere de geldikleri yerlere geri dönmelerini öneriyorum.
  • ümit özdağ haftalar öncesinden zafer parti görünümlü insanlarla yurdun farklı yerlerinde operasyonlar yapacaklar diye uyarmıştı. umarım bu onlardan birisi değildir.

    zafer partisini destekleyen biri olarak ölen vatandaşın ailesine başsağlığı dilerim. umarım cinayeti işleyen de en ağır cezayı alır. ortada herhangi bir tahrik varsa da, detaylarını yakında öğreniriz. ancak kimse kendini devlet yerine koyup, kafasına göre ceza kesemez.

    bizim sığınmacı, kaçak insanlarla hiçbir problemimiz yok. biz sadece ileride yaşanabilecek ekonomik, sosyolojik ve demografik sorunların önüne geçebilmek için bu insanların ülkelerine gönderilmesini istiyoruz.
  • son birkaç senede türkiyede herhangi bir mülteciyi öldüren yüzlerce türk vatandaşı olduğuna eminim. türkiye genelde politize ülke olduğundan hepsinin sosyal medyasına bakılırsa hepsinin farklı farklı partilere sempati duduyor olabileceği görülür. ensonhaber sitesini biraz araştırırsanız veya bir iki başlığını okursanız kime yakın olduğunu bariz anlayabilirsiniz. bu bakımdan bu başlıktaki haber bir nothingburger'dır.
  • bu kadar mühim bir meseleyi bu ruh hastası insanların insafına bırakan devlet utansın. zafer partisi zaten ırkçı, faşist ruh hastalarını örgütlemek için kurulmuş bir parti. sebep oldukları terör ne afganla, ne kürtle, ne türkle biter. asıl beka sorunu mülteciler değil, tam olarak bu kişiler.
  • üst edit: haber yalan olsa bile ne değişecek ki? insanlar bunu savunuyor. bu partiyle alakası olmasa bile bu durumu savunan bir seçmen kitlesine sahip, bu kadar basit.

    bu durumu savunan kişiler sığınmacılardan daha zararlıdır.

    tanım: topluma nefret yaymanın sonucunda gerçekleşen olay.
  • afganlara üzüldüm desem yalan olur
  • icerik var mi? yok. tartisma sebebi belli mi? degil. madem herkesin sosyal medya hesabindaki begenisinden destekledigi partiyi fail yapiyoruz, ismi lazim degil bazi partileri kapatmamiz lazimdi.

    tanim: iceri belirsiz bir haber uzerinden zafer partisi'ni hedef gosteren ve haberinde birden siginmacilarin "gecici" oldugunu hatirlayan manipulator olusumun haberi.
  • biri birini öldürüyor, burada da insanlar bunu olumlu karşılıyor.

    türkiye iyi bir yere gitmiyor. kuruluşundan beri muasır medeniyetlerin bir parçası olmak isteyen, 2002’de avrupa birliği’ne girme hayalleri kuran ülke ne hale geldi, yazık, çok yazık!
hesabın var mı? giriş yap