• denizbank bize bu kartı verirken pazar günleri kahvaltılarda 30% indirim yaptığını söylerken yıllardır bankalar tarafından kandırılan orta direkler olarak kılı kırk yararak almış bulunduk birer adet. gerçi başka şansımız da yoktu citi bireyseli kapattım herkesi deniz'e aktardım deyince seve seve aldık. ikinci ayın sonunda pazar kahvaltısından indirim alan henüz olmadı. önce ödemeyi saat 13:00'a kadar yapacaksınız dediler sonra 40 lira ile sınırlı dediler. en son indirim alamayan arkadaşımıza kahvaltı yapılan yerin ticari ünvanında kafe ya da restoran adı geçecek dediler. yani kırıntı'ya gittiğinizde fatura ünvanınız nedir diye sorup oturacaksınız ardından pazar kahvaltınızın ortasında ödeme yapacaksınız.

    kim bilir uslu bir çocuk olursanız bir gün indirimi ekstrenizde görebilirsiniz.
  • pazar kahvaltısındaki 30% indirim neyse de, havaalanı otoparkında 50% indirim vermesi şukela olan kart. 3 gün bıraksan arabayı kapalı otoparka 127tl. kartla ödüyorsun hoop yarısı geri geliyor. ayda 200tl indirim hakkın var. seviyoruz. <3
  • benzerleriyle karşılaştırıldığında gerçekten memnun bırakan kredi kartı.

    pek denk gelemesem de pazar günlerini dışarıda geçirirsem %30 kahvaltı indirimi alıyorum. ankara esenboğa ve istanbul atatürk havaalanlarında ücretsiz lounge hizmeti var. bu hizmet çok işimi görüyor. en son izmir adnan mendereste size neden afili gelmedi dediğimde 31 aralığa kadar afili bonus kampanyası var dediklerinde çok sevindim.

    son yaptıkları internetten yapılan alışverişe 100 tl ye kadar %20 indirim kampanyasını neye kullanacağımı düşünmeme bile fırsat olmadı. bir uçak bileti bir de aidat ödemesi yapınca anında 100 tl iade geldi. üstelik ekim ve kasımda da devam ediyor.

    yine son kampanyalardan otomatik ödeme başına 20 tl bonus kampanyasına da dahil oldum. her ne kadar bu sloganı başka banka kullansa da bence en bonkör kart afili bonus kart.
  • istikrarlı bir şekilde %30 (en çok 50tl. ile sınırlı olmak kaydıyla) pazar kahvaltısı indirimiyle birlikte haftasonu sinema bileti indiriminden faydalandığım kredi kartı.
    bu indirimler sayesinde ödediğim kart aidatı koymuyor.

    fakat pazar kahvaltısı indirimi için yeni yeni şartlar gelmeye devam ediyor.
    önce 2000tl. olarak belirlenen bir önceki döneme ait ekstre tutarı, yeni yılda 3000tl.ye yükseltilecekmiş.
  • yeni yılla birlikte sadece 1 adet taksit kampanyası gözükmekte. siz hayırdır ?
  • pazar kahvaltı dahil diğer indirim kampanyalarını bonus ödülüne çeviren kart.
  • (bkz: afili bonus)
  • yerini deniz black karta bırakmıştır, kart çok daha şık hale gelmiştir (papara black'ten esinlenilmiş gibi duruyor) ancak avantajlarının çok büyük bir kısmını kaybetmiştir.
hesabın var mı? giriş yap