• taş-haklı küfürbaz hatunlar da denebilir.genelde sevgilileri falan olmaz.olsa da misafir olurlar;geçerken öölesine bi uğrarlar.şaşırdıklarında ciyaaak yerine hasssiktir,bunaldıklarında offf aman yerine hay mina gooim derler.cicili bicili kelimeleri kendilerine yakıştıramadıklarından değil,rahatlığın verdiği edepsizlikten dolayı ağızlarını bozarlar.

    -ya sen nassı konuşuyosun bööle
    -sanna ne goduuuğummm...
    -!!
  • bu hatunlar ne zaman ve nerede küfür edileceğini hiç bir zaman tuturamazlar olup olmadık yerde sırf ben rahat bi kızım imajını yakalamak için küfür ederler ayrıca ağızlarına küfür de yakışmaz at mikine kelebek konmuş gibi olur...
  • eger hatundan sayarsaniz bu isin ustadi bulent ersoydur. cok saglam kufur eder kendileri.
  • (bu "hatunlar", en başta "hatun" sözcüğünü, olur olmaz her vesileyle kullanarak canımı sıkmaktadırlar.)
    küfür güzel bi şeydir. onun için değil midir ki, en çok arkadaşlarımıza küfür ederiz?
    lakin, küfür belli bir hedefe yöneltilirse ehemmiyet kazanır. sadece genel bir yaşam tavrının aksesuarı olursa diken gibi batar. yani "kaba-saba olmak nakadar primkar bişeymiş" hedefine hareket noktası teşkil ederse çirkin olur.
    vakıa, bilinir ki; ince olmak daha çok efor gerektirir. insan -hele de 16 yaşında bir kızsa- "retorik kim ben kim?" diyerek daha sakil ve kolay yollara sapabilir.
    fakat, anti-model olarak da 1940 türk aile kızı alınsın diyemem. kişi, kendine en uygun giysiyi bilmelidir.
    yuniseksliğin ta kendisi olan küfür, böyle çilek gibi ağızlara pelesenk olunca, latif olmuyo gibi gelir bana...
  • soyle derim oyle tiplere*, hic bir cekici yan goremiyorum ben, aksine cok itici oluyor. hele ben kufur etmezken onlarin etmesi..
    (bkz: anlamiyorum)
  • dakika başı "yarrraaam" şeklinde abartı kelimelerle cümleye başlayanı tiksindirir, yeri geldiğinde taşı gediğine koyanı sevilir. lakin her durumda cümleleri "bok değil kaka" şeklinde düzelten cici kızlara yeğ tutulur, ve hatta saçından tutup duvara gömer.
  • şarkı söylerken ağzının sol alta doğru istemdışı olarak 45 derecelik açı ile kaymasından ötürü yıldız tilbe'nin ağzı bozuktur.
hesabın var mı? giriş yap