• itü fizik mühendisliği öğretim üyelerinden. iyi hoca. sıkı adam. dün gece eski hocamızı andık..
  • bizim hocaligimizi da yapmis idi.

    deli bi heriftir. pacalari kisa pantelon giyer. bisikletle okula geldigini gormuslugum vardir. bir defa denizaltilarla ilgili bir soru sorma gafletinde bulundum, en son yunuslarla ilgili konusurken ben sivistim yanindan, o hala konusuyordu..

    guzel seyler bunlar tabi
  • kendisinden ders almisligim vardir..fızık 3 dersınde dalgaları anlatırken aska gelıp tahtada kosup sallanarak canlı sımulasyon yapan hoca... cılgın ama bır o kadar da ıyı fızıkcıdır kendısı...
  • turk feynman'i. fizik ve bilgisayar isini yalamis, yutmus, ogrenmeyi ve ogretmeyi cok seven, seker gibi bir adam.
  • itu fizik bolumu’nun en canayakin hocalarindan biri. herkesle sicak diyaloglar kuran, karsisindakinin bilgisine saygi duyan bir dahi adam. kazaklarini ters giyer, yaylanarak yurur, heyecanla bir seyler anlatirken surekli guler. hocam degildir (olmasi da cok zordur) ama cok severim kendisini.
  • ted i birincilikle bitirip, zamanın oss sinde derece yapip odtu fizike girince bircok insan sasirmisti. (bkz: istese atom muhendisi bile olabilirdi) bir dahi oldugu icin dahilerde gorulen davranis degisikligi ne bol bol rastlanir. karsisinda tenis oynayip da raket i kirilmamis kimse daha duyulmadi.
  • itu`de fizik dersi verir. dersi uygulamali anlatir mesela momentum anlatiyorsa kosar kosar kapiya veya baska biryere carpar etkisini gosterir. profesor unvanina tam olarak yakisir kendisi, a$mi$tir, anlattigi herseyin ispatini yapabilir (benim bugune kadar sorduklarimin yapti).

    fizikte oldugu kadar bilgisayar alaninda da basarilidir, bazen kapisina programlama sorulari asarak insanlari cilgina cevirebilir.
  • itü'nün en iyi öğretim görevlilerinden biri. öğrencinin düşüncelerine fikirlerine değer veren bir insan. yaz okulunun ilk dersinde öğrencilere gaz vermek için osmanlıdan itibaren bilim ve mühendisliğin önemini ardından 1773'ten beri itu tarihini ve türk mühendisliğinin gelişimindeki payını anlatması ve bu dersi "you are the next generation!" diyerek bitirmesiyle gönlümde taht kurmuştur.
  • maya takvimi ve 21 aralık hakkında bir program için ntv'ye konuk olmuştur.

    şuradan izlenebilir: http://www.youtube.com/…pn7x5e9oew&feature=youtu.be
hesabın var mı? giriş yap