• ak parti'den nazlı ılıcak'ın ''ak parti'ye oy verdiğim için utanıyorum'' sözlerine bir milletvekili cevap verdi:

    http://siyaset.milliyet.com.tr/…1788138/default.htm

    şöyle denmiş bir yerinde ve çok dikkatimi çekti:

    "ancak ılıcak'a şu kadarını hatırlatmak isterim: şayet ılıcak, sahiden başbakan ve ak parti'den utanıyorsa, sayın başbakan erdoğan vasıtasıyla ve ona yakınlık üzerinden elde ettiği köşe ile imkanları elinin tersiyle itsin.''

    yani açık açık itiraf ediyorsunuz, hükümete yakınsan işin garanti ha? yani başbakan torpil yapıyor? bu mudur? bu sebepten ötürü işinden olan kişilerin hakkı ne olacak? biri kul hakkı mı demişti? yazık.
  • aynı zamanda bir itiraf içeren yanıtdır.

    " şayet ılıcak, sahiden başbakan ve ak parti'den utanıyorsa, sayın başbakan erdoğan vasıtasıyla ve ona yakınlık üzerinden elde ettiği köşe ile imkanları elinin tersiyle itsin."

    hadi makarna kömür yardım diyelim peki köşe ve imkanlar ne için?
  • özetlemek gerekirse eğer, " seni oraya biz koyduk, ayağını kaydırmasını da iyi biliriz." olan yanıttır. e tabii şaşırtmaz zaten, illegal yollarla ya da zorbalıkla yapılmayan şeyler şaşırtıyor artık bizi.
  • allah'ım adamlar utanmadan "bize yalakalık yapanlar oo ne hayatlar yaşıyo var ya" diyebiliyo. bundan sonrası sana kalmış. sen konuyu biliyosun.

    (bkz: malumu ilam)
  • sayın başbakan'a sorulmadan verilmiş cevap.
    hele bi gelsin finlanda'dan. yalama olmanın da sonuçları olacaktır elbet.
  • (bkz: özrü kabahatinden büyük olmak)
    akp milletvekili, nazlı ılıcak'a cevap vereceğim derken, iyice açık vermiş. ahaha çorap söküğü gibi lan :)
  • ahahahahaahahahhahahhhhh!

    beyler:/

    (bkz: talihsiz beyanat)
  • gazetecilerin, köşe yazarlarının sus pus olup 'padişahım çok yaşa' nidaları atmalarının nedenini açıklayan cümledir.
    (bkz: kimse de demiyor ki aga bu nedir)
  • açık açık biz görevimizi kötüye kullanıyorz, adam kayırıyoruz denen yanıttır.
  • birazdan buraları akgençlik paralı komitesi tarafından gezici saçmalaması kemalist paranoyası bıd bıdı bıdı adam orada başbakanımız yücee rte yüce olduğu için ona yakın görünüp gazetecilik payesini yani öz geçmişini arttırıyor yoksa sayın başbakanımızın medyayı satın alma gibi bir durumu olabilebilir mi? olsa olsa karizmasına hayran medya mensupları olur. ayrıca ameriganya'da clark kent de obama'yı destekliyor, işiniz gücünüz çamur atmak icraat desen yok şeklinde savunucuklarla dolacak, gerçi dolardı şimdiye kadar da akıllarına gelemedi henüz e malum iki gündür saçmalıklar diz boyu yoruldu çocuklar, bu da kıyağım olsun onlara.
hesabın var mı? giriş yap