• çok merak ettiğimiz görüşler.

    şahsen benim etrafımda bunları konuşabilecek kadar samimi olduğum bir akpli yok. bu yüzden özellikle bizzat kendim çok merak ediyorum.

    f-35 için 1.25 milyar dolar verdik. akp'nin müthiş dış ilişkiler manevraları sayesinde sonuç olarak 1.25 milyar dolar karşılığında aldığımız şey hava (daha doğrusu boşluk, yani adamlar bir kavanoz yellowstone milli parkı havası bile yollamış değil türk vatandaşlarının 1.25 milyar dolar parası karşılığında.

    s-400 için ödediğimiz para 2 milyar dolar. kullanamıyoruz. hiçbir zaman kullanamayacağız. rusya vaziyetten memnun. "biz paramızı aldık, gerisi bizi ilgilendirmez. neresi münasipse oraya sokabilirsiniz" deyip çıkıyorlar. peki biz bunun sonucunda ne elde ettik? abd ile bozulan ilişkiler ve dünya çapında "serseri mayın haline gelmiş ülke" imajından ötürü ekonominin üst üste darbeler alıp durması. ileride bir durum olsa nato tarafından sahiplenilmeyecek nato ortağı haline gelmemiz. batı ile kötü olduğumuz için para verip karşılğında ülkeleri sömürge haline getiren çin'e avuç açışımız.

    şimdi rahip brunson olayının neticesi ortadayken, trump arayınca saatler içinde hapisten salıverdiğimiz insanlar falan.. ortadayken, hala akp'nin mümkün olduğunca abd'ye yanlamaya çalıştığı ortadayken..
    "dik durduk, onurumuzu koruduk".. martavalları okumayacaksınız değil mi?

    arkadaşlar sizin düşünceleriniz ne? sırf bu iki büyük fiyasko akp döneminin özeti değil mi? siz rasyonel ve pragmatik düşünen insanlarsanız, çoluk çocuğunuzun güven içinde mutlu yaşamasını istiyorsanız hala bu partiyi nasıl destekliyorsunuz? neden hala destekliyorsunuz?

    hadi eskiden "kime oy verelim kılıçdara mı?" diyordunuz. e şimdi istemediğiniz kadar oyunuzu boşa harcatmayacak alternatif var. iyi parti, deva partisi, mansur yavaş, ekrem imamoğlu..

    tekrar rasyonel ve pragmatik düşünen, çoluk çocuğunuzun güven içinde mutlu yaşamasını isteyen insanlar olduğunuzu düşünerek soruyorum: gerçekten neyi savunuyorsunuz hala?
  • akpli islamcı arapçıların kendi görüşü olmaz.

    arapçı reizleri ne derse onu tekrarlarlar.

    konumuza gelirsek, ellerini attıkları her olayı kururttukları için pek süpriz olmamıştır.
  • (bkz: boş küme)

    akp’lilerin görüşleri?

    ahahahahha.
  • kahrolası dış güçler diyorlar ve bitiyor
  • resmi görüşleri kendilerine henüz tebliğ edilmediği içindir.
  • görüşleri elbette vardır da büyüğümüzün açıklama yapması lazım. o açıklamaları alıp söylerler zaten ne acele ediyorsunuz ki
  • ne olacak kandirildik, kazik yedik der gecerler. bu ulke bunlarin kendi aptalliklarini anlamasi icin 18 yildir eziyet cekiyor, bi 10 sene daha surer bu. adamlar her fiyaskodan siyrilma ustasi.
  • kuvvetle muhtemel;
    reisleri kıskanıldığı içindir ...
  • ikisi de stratejik hamledir. akp’li değilim.

    s400 alınarak abd’ye gözdağı verilmiştir. paralarımızın boşa gidip gitmediği birkaç 10 yıl sonra anlaşılır. ayrıca s400’e gelene kadar ne paralar gitti, keşke hepsi böyle gitseydi.

    (bkz: ankapark)
  • bu konularda kılışdar suçludur. tartışmaya gerek yok.
hesabın var mı? giriş yap