• bu denklemin sonucunda akrep erkegi 4.5 aylik bi komaya girer. (bkz: kralini tanimamak) bu iki burc bir araya geldiginde iki tarafta derin ve kalici yaralar alir aslan kadini aslen dengesizligi ve otoritesiyle zaten 1.haftada akrep erkegine kafa atma istegi yarattirdigi icin ili$ki ba$ta sekteye ugrar zaten ole mega sureler surmeden de ya erkek kadin tarafini pataklami$tir yada kadin tarafi coktaaan erkek tarafini terketmi$tir. eger bu entryi okuyosaniz ve ili$kinizdeki burclar bu ba$liga oturuyosa gecmi$ olsun
    (bkz: oeehh)
    (bkz: test edildi cali$iyor)
    (bkz: iyi bilirdik)
  • bildiğin hayvanlı porno, kert'ten*. yıkılıyooo.
  • taraflarin evrenin geri kalanini tumuyle unutacaklari iliski.
    (bkz: cevizli sukela)
  • bu ilişkinin kritik noktası, iki tarafın da birbirine saygı duyup hakimiyeti ele geçirme yarışına girmemesinde saklıdır. akrep suistimal edilip ezildiğini hissederse iğnesini, aslan ise kurmaya çalıştığı hakimiyeti kuramadığını hissederse pençelerini kullanmaya kalkar ve iki taraf da zarar görür. bozulan güç dengesi bir daha kolay kolay toparlanamayabilir.
  • ne kadar eğlenceli ve tehlikeliyse de aynı oranda sık rastlanan ilişki türü

    abi insanlar buluyo birbirlerini ...
  • efendim, olurmuş bunlardan. her ilişki için gerekli olan, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü kuralları dahilinde olurmuş tabiki.
    özellikle aslan akrebin içindeki eğlenceli çocuğu, akrep ise aslanın içindeki ateşli tutkuyu*** çıkarmayı başarırsa, dadından yinmez hale gelme olasılığı bile mevcut olabilir.
    biz ailecek merak ediyor, çekirdek çitleyip feriha seyreder gibi olacakları sabırsızlık içinde bekliyoruz efem.

    yıllar sonra gelen edit: hiç bişi olmaz efem bunlardan. 2 aslan burcu kadını ilişkisi atlatmış akrep erkeği bildirdi.

    çok yıllar sonra gelen edit: hiç mi hiç olmazmış efem. 3 aslan burcu ilişkisi atlatmış akrep erkeği bildirdi.
  • erkek kadını kadın da erkeği seviyorsa, saygı duyuyorsa, sadıksa ve anlaşabiliyorlarsa olur arkadaşım. burçlarla bu kadar genelleme yapmayınız.. 12 adet burç var. bunun kadını/erkeği eder 24 ayrı kişilik profili.. eğer bu genellemeler tutsaydı, bütün dünya üzerinde sadece 24 farklı kişilik profili olur, seçer beğenir alırdık..!
hesabın var mı? giriş yap