• merak edilen sebeplerdir.

    fikirlerinin hoş karşılanmadığı belli. sözlükte azınlık oldukları belli. hadi fikir ve ifade özgürlüğünü onlar için de savunalım (!), argümanları yetersiz olduğu gibi, argüman yetmeyince de başlık altına fetöcü, yok pkk’lı diye boklanmaları, özel mesajla, ülkenin kurucu önderine varıncaya kadar hakaret etmeleri gibi örnekler de var. gel gelelim, ingiliz bir yazarın kitabından referansla kurulan bir sözlükte yazmaları zaten kendi ideolojileriyle de ters. açtıkları başlıklar ve girdikleri entry’ler kimi zaman tanım bile değil.

    dolayısıyla insan merak ediyor, aktroll’ler ekşi sözlük’te neden yazıyor diye.
  • canları küfür yemek istiyordur
  • orospu çocuğu olmalarından dolayı şeklindeki görüşe yürekten katılıyorum. troll dediğinin doğası bu şekilde.
  • özenti oldukları için veya paralı köpekler oldukları için olandır.

    ikincisine girmeye gerek yok, zaten akit kitlesi paraya ve güce tapar, en ufak donanımları olmadığı için de allah kitap peygamber goygoyuyla açık götlerini örtmeye çalışırlar.

    ilki ise şöyle ki, tabii ki kafası dogmalarla yıkanmamış, hayatta başarılı ve hayattan zevk alan, gücünü bilim ve etikten alan insanları görüyorlar ve onlar gibi olmak istiyorlar. öyle çok istiyorlar ki öyle olduklarına inanıyorlar. sonra da komik durumlara düşüyorlar ve garip ikilemler yaşıyorlar. o noktada da kimsenin hayatına kimse karışamaz diyip sıyırmaya çalışıyorlar. iyi hoş da her bir sikimle uğraşan başta sizsiniz aloo. işinize geldi mi demokrat ve modern, işinize gelmedi mi dinim bana bunu buyuruyor ya da sen beni günaha sokuyorsunlar. ne güzel hayat amk.
  • isveç'te yaşayıp şeriat gelsin isteyenlerle muhtemelen paylaşılan sebeplerdir. hem ortamın etinden sütünden yararlanır, hem de herkes kendilerine uysun isterler. anlamazlar ki ortam zaten kendi ideolojileriyle örtüşmediğinden o hale gelebilmiştir. bu tipler dini entryler yazıp özelden nude istiyor bile olabilir.*
  • ayrıca aktroll kadroları yetersiz bence. troll dediğin sudaki balık gibi olmalı, faaliyet yürütürken belli olmamalı. argümanlarını çeşitli bilgilerle destekleyip, kafa karıştımalı, nifak tohumlarını usta bir bahçıvan edasıyla ekebilmeli. ama yok kazmayla kabak yarar gibi iş yapıyorlar. kaliteli troller istemek hakkımız.
  • genelde sizin gibi orospu çocuğu ergenlere sabır göstermek için
  • sözlüğün herkescil olması, bir zümreye ait olmamasından kaynaklanmaktadır. böyle ben merkezcil olmayalım arkadaşlar.
  • çünkü meslekleri budur, ne kadar iğrenç entry o kadar para.
  • batıcıl mı? kadınların türlü fantezilere alet edilip erkeklerin hayvandan daha çok aşağılandığı bir yeri ne batıda ne de doğuda bulamazsınız
hesabın var mı? giriş yap