• 20 kasım 2012 galatasaray'ın manchester united galibiyetinden sonra yapılan röportajda muhabirlerimizden birisi hem galatasaray'ı hem de kendisini aciz duruma düşürmüş.

    gazeteci: 1993'te de istanbul'da hayal kırıklığı yaşadınız, şimdi de aynısı oldu. 19 yılda bir şey değişti mi?

    alex ferguson: evet, iki kere kupayı kazandık.

    adamlar zaten liderliği garantilemiş yedek takımla gelmiş galatasaray da güzel bir galibiyet almış niye bunu sündürüp duruyorsun la. sir alex'e olan hayranlığım bir kat daha artmış durumda.

    kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/…/1630459/default.htm
  • daha önce ''bu şu ana kadar duyduğum en salakça soru'' cevabına çok gülmüştüm ferguson'un şimdi de bu geldi, adam dallama tarzı soru duyunca veriyor ayarı veriyor ayarı.
  • klasik yavşak türk muhabirlerine arasıra yapılması gereken rot balans ayarının ücretsiz sağlanmasıdır. bu bakımdan geçmeyenler sonra yoldan çıkarlar onun bunun evine dadanıp apartman aidatı falan sorarlar, aman diyim.
  • milliyetteki haberinde basın mensubunun soruyu zeki ve kinayeli bir şekilde sorduğu iddia edilmiş.
    (bkz: bu yaşta bu zeka)
  • sikindirik soruya verilen muhteşem ayar.
    böyle aptalları boyunlarındaki akredistasyon kartından çekip sürükleyip atacaksın stat dışına.
  • futbolun gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörlerinden bir türkiye'ye gelecek, sen ona bir soru sorma şansı bulacaksın ve onu bu aptal ve görgüsüz soru ile değerlendireceksin. 19 yılda onlar 2 kez kupayı kazanmış, ama türk basınının 2 santimetre yol alamadığı çok belli. ferguson'a soru soran muhabire bak sen, adam neresiyle güldü kimbilir?
  • hala daha 20 sene önceki bir zaferimizi hatırlatmaya çalışan bir muhabire, ferguson'un asıl gerçekleri hatırlatarak verdiği ayardır. yok 30 sene evvel bunu yendik, şu sene başarılı olup çeyrek finale kaldık diyerek bizden bir sik olmayacağı aşikardır. milli takımın hali ortada, her yaz en az çeyrek final parolası ile çıkan türk takımları daha ağustos ayında avrupa'ya veda ediyor. yazık ki ne yazık hala daha ufacık beynimizle 30 senelik manchester kariyeri olan adama ayar vermeye çalışıyoruz.

    not: fanatik galatasaraylıyım.
  • alex ferguson'un cevapı tipik bir 2 örneği saygılarımı sunuyorum sir alex ferguson'a
  • aklı sıra bir halt yediği sanan muhabire verilen ayar. muhabirlikle fanatikliği birbirine karıştırmış insanlar vay spor basınında. söz konusu istanbul takımları olduğunda kendilerini kaybediyorlar. hadi iki takımdan kazananın yola devam edeceği bir maç olsa ve kazanıp böyle bir soru sorsan eh işte denilebilir. adamın takımı gruptan çıkmayı garantilemiş zaten, önüne geleni devirmiş. kadrosunun neredeyse bütün as oyuncularını bırakmış ülkesinde. çoluk çocuğun yanına az forma şansı bulanları eklemiş ve sürmüş sahaya. galibiyet küçümsenmez elbette önemli bir galibyettir. lakin böyle bir ortamda böyle zevzevlik yapıyor adam. az bile ayar vermiş ferguson.
  • eğer sir ferguson o ayarı bana verseydi yüzümü,ismimi,cinsiyetimi değiştirir yurtdışına kaçardım.

    tanım: gerizekalıca bir soruya verilmiş muhteşem karşılık.
hesabın var mı? giriş yap