• orange is the new black dizisinde piper chapman karakterinin uğruna hapise girdiği eski kız arkadaşı rolünde izlediğimiz, laura prepon ' ın canlandırdığı ultra seksi, taş kelimesinin bile yanında hafif kalacağı karakter. laura prepon bu karakteri için saçını siyaha boyamıştır ve kalın çerçeveli gözlükleriyle ayrı bir seksapeli vardır.
  • orange is the new black dizisinin insanlığa armağanı. son zamanlarda televizyonlarda karşımıza çıkan en seksi karakterlerden biridir. sırf görünümü de değil, hatunun ruhu seksi. gerçek bir fenomen.
  • insanın cinsel yönelimini değiştirmesi mümkün olsaydı sebebim olacak kadın karakter.
  • "ı'm a straight woman but alex vause questioning me everything" dedirten bir kadın, evet.

    orange is the new black dizisindeki -deyim yerindeyse- ortalığın amınakoyabilecek kapasitedeki tek kadındır. ses tonu, fiziği, giyim tarzı, saç rengi ve tabiki gözlükler "ben burdayım" der.

    karaktere that '70s show'dan tanıdığımız * laura prepon can veriyor. iyi ki de veriyor, kadın karakterini bulmuş resmen. prepon'u daha önce birkaç yapımda izlemiştim, that '70s show'da sevmeme rağmen "işte budur" diyebileceğim bir karakteri canlandırmamıştı açıkçası.. ama alex... öhm, neyse anladınız siz onu.
  • 2.sezonda bir kaç bölüm görüneceği söylenen çekici karakter.o olmadan orange is the new black tadı kaçmış bir dizi olarak devam eder muhtemelen.
  • sekreter gözlükleri kendisine pek bi yakışan, bembeyaz tenli, iri göğüslü, lezbiyen mahkum. buğulu sesi kendisine ayrı bir seksilik katmaktadır.
  • ilk sezon bitmek üzere, yazdıklarınızı da okumadım spoiler yerim derim diye.

    ben hayatımda bu kadar etkileyici bir kadın görmedim. bakın, güzel ya da seksi demiyorum. o kişiye göre değişir. ben ilk bir fotoğrafını görmüştüm diziden, kaşlarını beğenmemiştim hiç. lakin izlemeye başladıktan sonra hastası oldum.

    ses tonuna hasta olduğum lorna morello ile mutlu mesut bir hayat yaşamayı düşünebilirim fakat alex vause masumiyet filmindeki bekir gibi yollara düşürür beni. oturur 15 dakika tirad atarım. hayatımı söndürsün, yerlerde sürüklesin.

    (bkz: beni yoldan çıkarıp ateşlere sen attın)
  • orange is the new black izlemeye basladigimdan beri kime benziyor kime benziyor diye sayikladim.

    sizce benziyorlar mi bilmem ama bana kimi hatirlattigini buldum.

    femen'in sefi inna shevchenko:

    inna

    alex vause

    ya galiba benzemiyorlar fiziksel olarak bilemedim simdi. tavirlari mi, yüzleri mi, sesleri mi bilmem ama aralarinda kesinlikle bir bag var gibi.
  • zaman zaman çooook komik olabilen kadın:

    "i am more of a dishwasher kinda gal, sir!"

    artık son 3 sezondur içinde bulunduğu eziklikten çıksın ve ilk sezondaki öfkeli, oportunist, sarkastik ve sinsi hali geri gelsin lütfen yeni sezonda.
  • gercegi ve fiksiyonu* ayni karede surada.
hesabın var mı? giriş yap