• ekşi sözlük burs fonu'nun desteklediği koşudur. eğitim için atılacak her adım kutsaldır. sizin için çok küçük meblağlar bir başkaları için mutluluk olduğunu unutmayın. bu yüzden ali ismail korkmaz vakfı'nın atmış olduğu bu adım saygı duyulası bir eylemdir.
  • 16 ekim'de maçka demokrasi parkı'nda koşunun antrenmanı da var.

    bu arada koşu deyip geçmeyelim, derneklerin totalde toplanmasını hedeflediği bağış miktarının %25-30 gibi bir kısmı yardımseverlik koşuları sayesinde toplanabiliyor.

    ali için adım adım!

    antrenman etkinliği için şuradan
  • bir adımla bir dünya değiştirebileceğimiz an işte bu an. verdiğimiz sözleri tutacağımız, eee, gezi diyordunuz ne oldunuz sonra diyenlere içimizde o ruhu hala ilk günkü canlılıkla taşıdığımızı gösterdiğimiz, "unutursak kalbimiz kurusun" diyerek kalplerimizde yaşattığımız o güzel arkadaşlarımıza, ali ismail'e, abdocan'a, ethem'e, atakan'a, berkin'e ve nicesine olan gönül borcumuzu, vefamızı göstereceğimiz an. koşabiliriz ya da koşanlara desteğimizi gösterebiliriz. yeter ki biz hala buradayız, hiç bir yere gitmedik, gitmiyoruz, gitmeyeceğiz deme cesaretini gösterelim. ve verilecek burs ile yeni arkadaşlar, yeni kardeşler edinelim. el ele tutuştuğumuzda edirne'den ardahan'a bir köprü oluşturabiliyoruz, denedik bunu, biliyoruz. bir kez de ali ismail'in anısına yapalım bunu. ne kadar güçlü, ne kadar ayrılamaz olduğumuzu kendimize hatırlatalım...
  • daha 19 yaşında
    düşlerinde özgür dünya
  • koşmak iyidir ama aydınlık bir gelecek için koşmak... muazzam organizasyon. herkesi bekleriz.

    emel annemiz de orada olacakmış. bu insanları ayakta tutmak bizlerin borcudur. belki muazzam büyüklükte şeyler elimizden gelmeyebilir, ancak en azından bir adım atmak bile, bu organizasyonu geniş kitlelere yaymak bile bir adımdır.
    bir adımlarımız yan yana adım adım olup burs olsun, burslarımız da doğru yerdeki doğru kişilere kavuşsun. tek temennimiz budur.

    unutmayın, adım adım.
  • çok güzel bir amaç için güzel insanların birlikte mücadele etmesine imkan sağlayan etkinlik.

    ali ismail 19 yaşına, onlarca güzellik sığdırabilmiş şimdi de onun adıyla yola çıkan, bu güzellikleri yaymaya çalışan vakfa destek olmak bize düşüyor.
  • vakitsiz kaybettiğimiz güzel insanları anmak,
    hep on dokuz yaşında kalacak ali'nin düşlerine ortak, maddi imkansızlıklarla boğuşan çocuklara destek olmak,
    emel annemize ali'yi ve ali'nin düşlerini yaşatmak çabasında yanında olduğumuzu göstermek için güzel bir adım.

    unutma,
    (bkz: düşlerinde özgür dünya)
hesabın var mı? giriş yap