• suriye konusunda aktif bir rol izleyen ve hakk'ın haklının yanında olan kıymetli hocamız ali yeral'ın evine ; saldırı düzenlenmiştir.

    evinin camları kırılmış,eşyaları yağmalanmış ve suriye konusunda takındığı cesur tavır sebebiyle türkiye'deki el kaide çeteleri tarafından ölüm tehditi notu bırakılmıştır.

    baştan beri bunun için uyarıyorduk. artık sabrımızın sonuna geldik. akp'nin besleği bu çakallar evlerimizin bahçesine kadar gelmiş ve kadim memleketimiz antakya'da bizim namusumuza,arsamıza,evlerimize,eşimize dostumuza tacizlerde bulunmaya başlamışlardır.

    bundan sonra oluşacak her kargaşadan akp ve erdoğan sorumludur. vali sorumludur.

    hükümet borazanı vali aklını başına devşir, tasmalı köpeklerini eşimizden,dostumuzdan uzak tut.
  • lise eğitimini hatay imam hatip'te alan, ırak - necef-i eşref'e ait şehit sadr ehl-i beyt ilimleri yüksek okulunu (4 yıllık) bitiren, türkiye'de de eskişehir anadolu üniversitesi açık öğretim ilahiyat fakültesi mezunu olan, an itibariyle ehdav başkanlığı görevini de yürüten değerli, duyarlı ve bilgili bir hoca
  • aklıma bızım mahalledeki ali amca geldi nedense yeralmaktan adı çiflik aliydi..ama cok cımri 100 yasında ve yasıo massallah...
  • reenkarnasyon inanışıyla ilgili şöyle bir çalışması olan alevi hocası.

    (bkz: #35997397)
  • geçen sene yurt dışı seminerinde olduğu bir dönemde evine girilip kendisine verilen gözdağından sonra bu kez de antakya'nın en merkezi bölgesinde bir gerizekalı tarafından hakaret ve tacize uğrayıp tehdit edilmiş; dini, tarihi ve güncel bilgi haznesi ileri derecede iyi olan, ehdav genel başkanlığı görevini de yürüten şeyh/hoca.

    haberin linki

    alevi-sünni çatışması çıkarmaya çalışan kişiler tarafından oynanan oyunlara kanan bazı gerizekalılar ise şehrin huzurunu kaçırmaya devam ediyor. konuşacak çok şey olsa da susmak bazen en iyisi, yalnız yetkililer artık; bu kişileri bulamadık, arıyoruz, sıkıntı yok gibi söylemleri bırakıp bu tarz gerizekalı yobazları bulup gerekli cezayı kesmeleri gerekiyor zira bu zihniyette ki mahlukatların ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşmaları şehrin * huzuru için iyi sinyaller vermiyor. saldırıyı gerçekleştiren kişi de reyhanlılıymış. ne desem bilmiyorum ki.

    edit: imla.
  • arap aleviliğiyle ilgili çok güzel eserleri ve tanıtımları olan hoca. genç sayılabilecek bir yaştadır. 10 şubat 1970 doğumludur. istanbul'a gelince dinlemek lazım. hiç denk getiremedim.
hesabın var mı? giriş yap