• altinci nesil yazarların bir anda dünyanın en iyi sözlük yazarı olarak algılanması sonucu cogu sözlük yazarı üzerinde soguk dus etkisi yaratmıs durumdur.herkes caylak olabilir.kanımca dördüncü nesil strikes back gibi bir durumla karsı karsıya bulunmaktayız ki hic ic acıcı gozükmüyor.

    ps:birakmayin lan üstüme basliinizi:p
  • bu kisiler her bir dugmeye "a-a bu da neymis?" diyip bastiklarinda "bu sizin icin mumkun degil" gibi uyarilarla karsilasip kendilerini ezik hisseden ve bir an once caylakliklarinin bitmesi icin yazabilecek guzel seyler dusunen sozluk yazar adaylaridirlar.
  • bir sesleniş cümlesi de olabilir aynı zamanda.
    (bkz: buyrun benim)
  • sayilari $u anda 7,000 civarinda olan $ey, oha.
  • dün itibarı ile aralarında yeraldığım genç, taze, enerjik nesil
  • (ara: nesil çaylak)
  • an itibari ile yazar sayısının 3888, çaylak sayısının 7096 olduğunu gördüğüm, sözlüğe susamış bir neslin sözlük kapılarına dayandığını idrak etmemi sağlayan yavrucaklar topluluğu.
    (bkz: eyvah eyvah)
  • 9000 sınırını zorlamakta olduğuna göre şu anda, sanırım bu hafta sonuna kadar 20 veya 25bin çaylak gelecek demektir.
    daha önceki turlarda yanlış hatırlamıyorsam 20% gibi bir başarı oranı mevcuttu, bu da 4-5bin yeni yazarın dahil olması manasına gelebilir, ki bu da çoğu insan için fazlasıyla sevindirici bir durumdur. kimler için?

    çekirdek yiyiciler:
    bunlar sözlük başında çekirdek çitleyip entry okumayı seven, içlerinde bir kısmı "sözlükte birbirlerine ayar verenler" kısmını gladyatörleri izler gibi takip eden, bir kısmı bilgiye aç olan bir güruhtur. her birinin kendine göre sevindirici sebepleri olmakla birlikte, sevinme nedeninin temelinde okumakla ilintili hadiseler yatar.

    kaldıraçlar:
    bu güruh; sözlüğe duhul eden her türlü delikli nesneye tamah eden güruhtur. söz konusu nesnenin "nesne" olması bile yollarından döndürmez ve tamah etmekte sakınca bulmadıklarından, yeni gelen yaklaşık 4-5bin kişinin nüfusa oranla 2400-2600 kişisini potansiyel fuckbuddy sınıfına çoktan sokmuşlardır eminim.

    ayar cengaverleri:
    ortamın acemisi olan, bazı şeyler ellerinde biraz iğreti duran herkese kafa göz dalmayı seven, en ufak bir hatayı rezalet boyutlarına getiren, egosantrik davranış örüntüsünü tek hedef belirlemiş zihniyettir. yeni gelenlerle kedi-fare oyunu oynamak için ellerini ovuşturmaktadırlar.

    alaska frigocular:
    bunlar ellerindeki her türlü şeyi başkalarına kakalamaya, bilgilerini satmaya meraklı adamlardır. bilgiçlik taslamayı ve etraflarına adam toplamayı severler. e bu da onlar için kaçırılmaz bir fırsattır.

    afyonlu katolik gay taşfırın ustaları:
    onlar zaten her şeye sevinirler.

    mithat paşa:
    sözlükte daha çok savunucu bulacağı düşüncesindedir.

    peyote'nin sahibi:
    "gelsin yeni yazarlar, alkol su gibi aksın" diye düşünüyo olabilir. öperim canım seni en mahrem yerlerinden. ahahaha

    plaza insanları ve gazeteci maymunlar:
    yazacak daha çok materyal, çalacak daha çok düşünce artık sözlükte yayınlanacağından, büyük bir rahatlama içine girmiş durumdalar. şimdi bekliyoruz bütün yazılanların her daim gazete ve dergilerde boy göstermesini.

    forwardcılar:
    bunlar zaten fortçu gibi fırsat bekleyen, aklı fikri başkalarının ürettikleri üzerinden prim sahibi olmaya çalışan tiplerdir. materyaldeki bu derecede artış, ambar-darı-tavuk ilişkisini hatırlatıyor bana.

    eh aslında vardır bir sürü insan daha, ama şimdi onunla mı uğraşacam be? aaaa. yeter yani.
  • sozlugu overrun etmis silsile.
  • summitzi açabilsem de zirvelere aksam diyen yazar adayı.
hesabın var mı? giriş yap