• bu tür klavyeler f yada q değildir. ele yapışık klavyelerdir.
    30 yıllık mahkeme tutanakcısından daha hızlı yazdırır ve her zaman kırılması gereken şifreyi kırdırıp mutlak sonuca ulaştırır.
    son derece hızlıdır..
  • oyle kullanmaya calistim su cikti:

    "oljkdkvsdkvj ikvsjhvpùkls vùlskvh sfùv hsffùlkvhsfvohefùvlk nfscvôiif hvsfivh zdùoivjhsdùlv zdivpjdkùlv jdivpj dkùvjzpivjhz ùlkvjzùipjùflkj zrfzjzekrpjfzipgzrpgzrpilmk jzdgzrfzùfpkhzr$pf zrefihzr"

    yukardakilerden biri pentagon'a giris sifresi ama hangisi bilemiyorum, deneyin bulun.
  • bir amerikan filminde oynayip da on parmak klavye kullanamayan oyuncu yok gibidir. oyuncularin dovus ve dans dersleri aldigi gibi ayni zamanda on parmak daktilo kurslarina gittikleri duygusuna kapilmak mumkundur. esas kisi klavye kullanirken surtunmeden dumanlar cikmakta, butun oyuncular bilimum resmi kurulusun en gizli dosyalarinin sifrelerini bilmekte ya da cozmekte, gizli bilgiler disket ya da cdlerde elden ele dolasmakta, hatta tahtakalede satilmakta ve kotu ya da iyi niyetli kisilerin elinde korkunc silahlara donusebilmektedir. guvenlik gorevlilerinin hepsi salaktir, bir cift bacakla veya kurabiyeyle kandirilabilmektedir. bizim kicikirik bankalarda bile isten ayrildiginiz zaman giris karti iptal edilirken, amerikadaki resmi dairelerde yonetim bu tip kartlari eski calisanlarin anisina saklamaktadirlar. boylece eski ofisinize girip dosyalari silebilir ya da kopyalayabilirsiniz. ustelik bu bilgileri anlamak icin ozel bir altyapiya sahip olmaniz gerekmez, mesela dunyanin sonunu getirecek bir bombanin sifresinin sakli oldugu diskette ayni zamanda sokaktaki vatandas da kullanabilsin diye (firsatlar ulkesi amerika) kullanim klavuzu yerlestirilmistir:

    sifreyi giriniz
    sifre: fuck the world
    (microsoft office assistant cikar)
    farenin ucunu "fire" tusuna getiriniz
    bir kere tiklayiniz
    countdown basladiktan sonra baska program calistirmayiniz, gibi...

    hersey bu kadar basitken neden bu kadar hizli klavye kullanmak gerekmektedir, bilinmez.
  • amerikan filmlerinde klavye kullanan kişiler yazı yazarken nedense asla ve asla space tuşunu kullanmaz. devamlı ara vermeden bir şeyler yazılır.
  • (bkz: dvorak)
  • mouse kullanmaya gerek kalmayacak kadar seri olmayı ve tüm kısayolları* bilmeyi gerektiren stildir. o süper seri kullanım sırasında kahramanımızın, "para toplarken sollama yapmaya çalışan minibüs şöförünün dikiz aynasına bakışı"ndaki gibi etrafı süzmesine ayrıca hastayım.
  • jurassic park taki güzelim dinazorları ve park ahalisini iki dolara satan şerefsiz şişmanı hatırlatan stil
hesabın var mı? giriş yap