• instagram'daki artsxdesign hesabı sayesinde tanıştığım ve aşmış olduğunu düşündüğüm ressam. çalışmaları hem gerçek gibi hem değil gibi, bakanı arafta bırakan bir etkisi var. bana alice in wonderland'in dünyasını çağrıştırıyor. (bu kadar sevmemin nedeni bu olabilir.) sanki tuvalin bir köşesinden şapkacı fırlayacakmış gibi...
  • ressam yerine karikatürist olarak nitelendirilmesi doğru olacak sanatçı.*
  • resimlerinin güzelliği bir fotoğraftan veya gözden farksız olarak o kadar gerçekçidir ki eserlerinin içinde dakikalar geçirebilirsiniz. genç ve yetenekli bir kadın.
  • çok gerçekçi resimler yapmasının yanısıra resimlerinde hep bir hikaye gizli gibidir. sanki resimler bir hikaye ya da romandan bir kesit gibi. resimlerine bakarken dalıp gidiyorsunuz, hemen resme bir hikaye uyduruyorsunuz ya da ben öyle yapıyorum.

    resimlerinde beni çeken bir hava var, anlatamadığım...
  • andrea kowch'ın tabloları; tim burton'ın filmleri içinde gezintiye çıkmak ve fantastik karakterlerle büyülü bir hikayeye konu olmak gibidir. tabloları sıcak renkleri bile üşütecek kadar şiddetli esen rüzgarda, saçlarınızı uçururken soğuk renklerle de bu hareketliliğin arasındaki hikayenizi ısıtır. karanlığın dehşete, ışığın hayrete, figürlerin ifadesizliğe düştüğü yerden uzaklaşır; bitkilerin arasına yayılır ve tablodan kucağınıza aldığınız hayvanı severken sakinleşmiş bulursunuz kendinizi.
  • eserleri, insanı bulunduğu zaman diliminden alıp çok farklı yerlere ve zamana götüren 1986 michigan doğumlu ressam. reunion eseri ile aklımı başımdan almış sanatçıdır ayrıca. eserleri mükemmel detayları ve hareketliliği ile insanı içine çekiyor, saatlerce inceleme hissi uyandırıyor, bu sırada garip bir huzur, mutluluk ve sakinlik sarıyor dört bir yanı.

    eserleri için buraya bakabilir, uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz.
  • alis harikalar diyarında'n oldukça etkilendiğini düşündüğüm ressam.
    resimlerinin imzalı baskısını bile 2500 dolardan satmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap