• crystal palace' in 24 ya$indaki golcusu.
    2004-05 sezonunda 25.hafta itibariyla, crystal palace' in attigi 29 golun 15 ine damgasini basarak, gol kralligi ko$usunda 16 gollu t.henry' nin pe$inde 2.sirada yer aliyor.
    birmingham' da yeti$en bu genc adam, 21 ya$inda transfer oldugu crystal palace formasiyla 2003-04 sezonunda first division' da gol kralligini tatmi$tir.
    takimi bu sezon first divison' a geri donerse bile kendisinin premier league' te kalmasi olasi gozukmektedir.
  • 1959-62 yılları arasında nba'de oynamış basketbolcu. tam adı andrew johnson jr., kısaca andy. 1932 doğumlu sporcu, philadelphia warriors ve chicago packers takımlarında oynamış.

    (bkz: ukte)
  • pes 5'de ingiltere milli takımında ilk 11 oynamakta ve rakip olarak mac yapildiginda insani kanser etmektedir. bi dur ama birader dersiniz durmaz sakatlayalim derseniz sakatlanmaz bizim bilgisayara ozgumudur anlamadim frikiklerini sutlarini fuleli kosularini durdurmak imkansizdir isin dahada sinir edici boyutu siz ingiltereyi aldiginizda bi halt edemez.
  • crystal palace 'ın 12 milyon euro karşılığında everton 'a sattığı forvet..
  • everton'da da gollerini teker teker siralayan forvet. premier ligde 7. haftada 6 gole ula$mi$, fantasy oyunclarinda kendisini kadrolarina alan yari$macilari sevince bogmu$tur.
  • son zamanlarda ilgiyle takip ettiklerimizden. muhafazakâr ingiliz futbolunun son dönem sevgililerinden biri oldu bu arkadaş. güçlü, son vuruşlarda etkili metkili derken biraz stilini de geliştirdi gibime geldi yıllar içinde. neyse benim sözüm bunun dün akşam neler başardığına dair olacak.
    yer liverpool. uefa kupası ilk maçı. rakip metalist. o ne demeyin, ukrayna takımı, çarpmayayım iki tane yüzünüze. neyse, bu arkadaşımız gecenin yıldızı oldu. üç penaltı kullandı, birisi gol oldu. o gol olan da hakem tarafından iptal edildi diyeyim de gerisini siz anlayın. iki penaltı kaçırarak dokuz kişi kalan rakipleriyle takımının berabere kalmasına neden oldu bizim dazlak. zaman olsa martin palermo'nun rekorunu kırardı gibime geliyor ya neyse...
  • dün akşamki chelsea maçında tam da kamera yakın çekimdeyken sahaya kafam kadar bi sümük fışkırtmış, adeta beynini burnundan akıtmış güzel insandır.kardeşim yazık değil mi bize ya yemek yiyiyordum masadan kaçtım, aç oturdum bütün gece.
  • çiçeği burnunda fulhamlı. evet, artık fulhamlı oldu.
  • arkadaslarla pes 2008 oynarken kesfettiğim adam.hemen cm yi açıp baktım fena değilmiş.sonra inat ettim.chelsea taraftarı olan 2 elamana sordum
    -iyi adam vesselam,lakin geç meshur oldu dediler'.
    -lampard gibi yani dimi, dedim?
    -evet abi ,dediler.ve uzaklasıp gittiler...
  • dizinden olduğu ameliyat sebebiyle sezonu kapatan futbolcu.
hesabın var mı? giriş yap