• umarım tüm ülkeye yayılır dediğim olay. bu hayvan düşmanlığı değildir aksine hem hayvanları hem de insanları korumaktır.

    ayrıca umuyorum ki bu olay göstermelik değildir ve birkaç gün sonra salmazlar yine sokağa.

    https://x.com/…192875?s=46&t=qdfrxhuh2dbsobmghdx1oq

    arka planda yine o ızdırap sesleri duyabilirsiniz. bunlar anında spawn oluyor oraya çok ilginç bir kitle..
  • şimdiye dek yapılması gerekendi. illaki bir insanın zarar görüp bu işin infiale sebep olması mı gerekiyordu toplanması için?
    ayrıca arka fonda usulsüz bir şekilde yakalama yapıyorlar diye çığırtkanlık yapan kadın veya herhangi bir yakını acaba sokak köpeği terörü yüzünden hiç zarar gördü mü?
  • darısı ülke geneline. çok sevenler evlerine alsınlar beslesinler, koyun koyuna yatsınlar, öpsünler koklasınlar.
  • köpeklerin yeri sokaklar değil, doğru uygulamadır. arkada konuşan kadının da terapiye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, sevgisizlik ve ilgisizlik akli melekelerini bozmuş.
  • üst edit: özel mesaj yoluyla hakaret etmek size ne kazandıracak? ya da "umarım çocuğunu köpekler parçalar" demek? okuduğunuzu anlamıyorsunuz değil mi? hiç de öyle bir niyetiniz yok belli ki. ben diyorum ki; insanları da köpekleri de yaşatalım, buna uygun bir çözüm bulalım. yavaş ve uzun bir yol olur gidilmesi gereken belki de ama işin içine öldürmek girmez. ben köpeklerin sokaklarda yaşamasının uygun olduğunu düşünmüyorum. buna yönelik bir çözüm bulmaktan bahsediyorum. bence bu dünya hepimizin, hiçbir canlıyı, aynı türden bir canlının suçu yüzünden öldüremezsin. cinayetler var diye insanları katlediyor musun? istediğinin bundan farkı yok. şimdi hakaretini de al git.

    entry burada:

    - hangi köpekler toplanıyor?
    - toplanan köpekler nereye götürülüyor?
    - toplanan köpeklere ne olacak?

    aklımda deli sorular.

    aslında çözüm çok basit, kaç kere yazıldı/ söylendi. kısırlaştırma+ temiz barınak+ güvenilir sahiplendirme. öldürmekten değil yaşatmaktan yana olmalıyız; hem insanları hem diğer türleri.

    edit: saçma sapan mesajlar atıp durmayın. eş güdümlü mü dedim? elbette zaman alacak. yaşatmak isteyen, o yönde çalışan bulur bir yolunu.

    edit2: önceki edit'leri sildim. kimseye laf anlatmamam gerektiğini düşünüyorum. nefretinizde boğulun.
  • köpeklerle birlikte köpeklerin toplanmasına karşı çıkan köpektaparlar da toplanıp barınaklara kapatılmalı. malum çok seviyorlar sevenleri ayırmamak lazım.

    edit2: ibb sokak hayvanlarla ilgili anket başlatmış istanbul senin uygulamasına üye olup ou vererek sesimizi duyurabiliriz.
    anket

    edit: bazıları gerçekten toplum için büyük tehlike oluşturuyor acil önlem alınmalı çocuklarımızı öldürmekle tehdit ediyorlar.

    görsel
  • belediye memurları fiziki olarak müdahaleye uğruyor, kolluk kuvvetleri de destek üzere orada bulunmalı. üniversitede zehirli kapuska vermeyin diye eylem yapan üniversitelileri 4 kişi tutup 1 kişi kaburgalarından tekmeleyen polis durduk yere çığlık atıp tecavüzcü bunlar diye bağıran teyzelerden birine de suplex çekebilir bence. madem ülkede hiçbir şeyin akıl ve izan sınırı yok, burada da olmasın.

    köpekçiler gerekirse savaşırız, biz bir orduyuz (bkz: ömür gedik), iç savaş çıkarırız vs demeyi biliyorlar; biz de böyle bir kalkışma olduğunda ne olduğunu çözüm sürecinin bitişi sonrası doğudaki özel operasyonlardan hatırlıyoruz. madem silahlar çekilecek, düzgünce çekilsin değil mi?

    görsel
    görsel

    edit: gelen mesaja bak. oyun cs ms diye kıvırmasa atacaktım aslında avukata işi mi yok açsın bir dava. itçiler anormal insanlar. görsel
  • canlarını yakmadan, sabırla toplayın hepsini lütfen. ve lütfen, götürdüğünüz barınaklarda iyi bakın, zaten çok uzun süre yaşayamayacaklar :(

    edit: #159561330
  • keşke arkadan bağıranları da alıp aynı yere götürseler. onların üremesi de çok sakıncalı.
  • alın evinizde besleyin çok meraklıysanız yettiniz artık.

    sikiğin teki de güya bana laf sokmuş amk andavalı cahreyn kekosu siksin seni kendini bir bok sanan dangalak.
hesabın var mı? giriş yap