• dün geceden beri devam eden mide bulandırıcı olay. çok sistematik, belli çevreler düğmeye bastı, aynı trump olayındaki gibi.

    kesinlikle tasvip etmediğim, elim bir olay üzerinden, münferit bir saldırı üzerinden, koskoca bir camiaya ağza alınmaz hakaretler ediliyor.

    hapçı diyorlar, serseri diyorlar, ligden düşürülmeli diyen aymazlar bile var.

    ankaragücü'nün büyüklüğü hepinizi aşar, büyüklüğümüzün sadakasını versek hepiniz ihya olursunuz. herkes haddini bilmeli.

    ankaragücü, türk sporunun alnı ak, geçmişi başarılarla dolu, kaliteli bir camiasıdır.

    şu anda yapılması gereken, lig mevcut hal ve sıralamasıyla tescil edilmelidir. herkes gelecek sezona kadar şapkasını önüne koyar, düşünür, çözüm bulunur. hakemlerimiz de bu dönemde dinlenirler.
  • --- spoiler ---

    hapçı diyorlar, serseri diyorlar,
    --- spoiler ---

    değiller mi? ankaragücü'nün itibarı mı var da suikast yapılsın.
  • lada arabalar için batı'da yapılan espriler vardır. "bir lada'nın değerini nasıl ikiye katlarsın? deposunu fulleyerek" gibi

    o misal, ankaragücünün itibarını artırmak çok kolay aslında. endişe etmeyin, halledersiniz.
  • hakem dayak yedikten sonra sahadan ayrılmaya çalışırken , sevinç içinde hakem aleyhinde bağırmaya devam eden, yabancı madde atan, başkanın hastane çıkışında büyük başkan llölololo diye tezahürat yapan insanlara serseri demeleri gerçekten üzücü olmuş.

    halil umut meler, tff ve mhk hep birlikte çıkıp a.gücü camiasından özür dilemeli bence.
  • amkaragücü denilerek itlikbarı yükseltilsin.
  • ankaragücü taraftarına tavsiyem daha fazla konuşmadan çıkıp özür dilemeleri, sonra kendi içlerinde özeleştiri yapmalarıdır.
    bu tür çıkışlar sizin seviyesizliğinizi gösterir, biraz akıllı olun. ayrıca empati kelimesini araştırın. yaşanan olay çok büyük bir olaydır. geçen sene yaşanan olaylarla beraber düşünüldüğünde büyütülmediği görünecektir.
  • "ankaragücü'nün büyüklüğünün sadakasını versek ihya olursunuz" diyecek kafada biri ya ayık değildir, ya da zekası normal altıdır. hal bu iken hapçı ya da serseri gibi sıfatlar son derece makuldur.

    "münferit bir saldırı" denen saldırı, başkanın yaptığı bir saldırıdır. münferittir, doğrudur. lakin bunun akabinde taraftar grubu "başkanın arkasındayız" diyorsa, başkanları ile aynı çizgide olduklarının itirafıdır. dolayısıyla hakem dövmeyi desteklenecek bir hadise olarak gören bu güruha hapçı demek de doğrudur, serseri demek de doğrudur.

    "ankaragücü, türk sporunun alnı ak, geçmişi başarılarla dolu, kaliteli bir camiasıdır." sözü ise yine yazarın "hapçı" yakıştırmasına uygun bir yorumdur.
  • ankaragücü ve itibar, peeeh.
    o itibar kenan evren itibarıdır ve olmayan şeye suikast yapılamaz.
    tanım: küçücük takımı aklama çabası.
  • adam sırf ateşe benzin dökmek için troll bir başlık açmış..gereksiz besmemek lazım.
    benden sonra yazan top olsun..
hesabın var mı? giriş yap