*

  • ilkokuldan beri iple cektigim gunlerden biridir.. hep guzel seyler almak veya yapmak isterim.. oturur para biriktirirdim kucukken.. simdi ise hediye olayina biraz daha az ilgi gosterip anneme daha cok ilgi gosterdigim gun.. canimin dogumgunu.. :)
  • bugüne tekabül eden gün. elinde kendi pastası ile gelip bizim tüm sürprizimizi yarıda bırakmış ama çift pasta çift mum ile kutlarken çifter çifter dileklerini de eklemiş sevdiceğim,biriciğim,arkadaşım,sırdaşım. kırkbir kere tahtalara vuruyoruz bu sene. şımarmış doğumgünü çocuğu.
  • hediye olarak sadece öpücük kabul eden kişinin doğum günüdür.
  • doğum gününüze vesile bir gündür.
  • sevgiliyle yıldönümünüz de aynı günse klonlanma isteği uyandırabilir bu gün sizde. ama zaten sevgilide özel günleri hatırlama potansiyeli yoksa dert etmeye de gerek yok di mi sevgili sözlük, kutla anneciğinin doğumgününü rahat rahat.
  • özel bir gün. eğer kendisinin 77. doğum günü ise insan hüzün ve sevinci bir arada yaşıyor ilginç bir şekilde. bir yandan 77. doğum gününü görmüş olmasının sevinci, onun yanında olmanın, gözlerindeki ışığı görmenin mutluluğu, bir yandan inşallah bundan sonraki yıllarda da doğum gününü görebilsin, sağlıklı olsun diye içten içe dua etmek, kaybetmekten, kılına zarar gelmesinden korkmak.

    tüm anneler mutlu, mesut yaşasınlar ve sağlıkla kutlasınlar yeni yaşlarını.
    iyi ki varsın annem, doğum günün kutlu olsun.
  • her yıl yeni yıla ağlayarak girmeme sebep olan. ulen insan her yıl, aynı konseptte mesaj yazarken ağlar mı ? ben ağlıyorum.

    annem bugün mu doğdun yarın mi bilmiyorum ama benim için önemini anlatmak için sadece bu özel günleri beklemiyorum biliyosun. bazen yolda kadınlar görüyorum, arabalarının arka koltuğunda küçük çocukları olan ve gördüğüm her an o arabadaki kadın bi gün benim annem olucak diyorum. yanında olmak için şuan sahip olduğum herseyi feda etmeye hazırım ama seni daha iyi bi yarına götürebilmek için hepsine katlanacak kadar çok seviyorum. varlığın için, desteğin için, hata yapmama izin verip her daim yanımda olduğun için, bana o kadar güzel güldüğün için, 2 tane küçük meleği hayatıma soktuğun için, dizine her yattığımda saçlarımı okşadığın için, anneden öte olduğun için çok teşekkür ederim. iyi ki varsın annecim iyi ki doğdun
  • kestaneli yaşpasta eşliğinde ev salonunda kutlanır.
    saat 20:00 dedin mi dogumgunu modundan cıkılıp, dogumgunu hediyesi olarak annenin sevdigi dizi ailecek izlenir.
    bu bir rutindir.
  • nüfusa göre 00.00 (gün/ay) olarak tabir olunmuş.
    kendisine sorsan, annesinden bildiği kadarıyla zirai takvimden (ekinlerin baş vermesi, ilk yağmurlar, hasat vs.) miladi takvime çevirdiğimizde nisan ayına falan denk geliyormuş.

    hayır, pasta yemez, kola/fanta içmez.. kutlasak nası kutlucaz.. o da var.
    gününü de bilmiyoruz ki, hadi şu gün desek kutlasak..
    hatta bi kez, kafadan bi gün belirleyip kutlamıştık da; "benim doğum günüm bugün değil ki" demişti kadın.
    bizim eve has "nisan ayı gerginliği" diye bi şey var bak, ciddiyim.
    unutunca da, unuttu oluyoruz, trip yiyoruz.
    öylesine ızdırap işte.
hesabın var mı? giriş yap