• kabul edelim annelerimizin çok azı futbol bilgisine sahiptir. geri kalanları evdeki erkeklerin fanatikliği sebebiyle sık sık ve de mecburiyetten futbol maçı izlemeye maruz bırakılmaktadır. ama sonuçta o bir annedir ve gönlü, merhameti de geniştir. izlenmesine hiçbir şey demediği gibi arada yaptığı yorumlarla da maça keyif katabilmektedirler.
    hatta bazen öyle bir şey söylerler ki yarılıp kalırsınız ve maç izlemeye devam edemeyebilirsiniz.

    bazen de o kadar mantıksız bir şey söylerle ki önce bir durursunuz sonra onun gözlerine donuk şekilde bakarsınız ve kafanızı ekrana çevirip maçınızı izlemeye devam edersiniz.

    benim çocukluğumda annemin aşağıya bırakacağım o cümlesi hala her maç izlediğimde kulaklarımda çınlar ve evde eşim de bu mevzuyu bildiği için arada bana espri mahiyetinde söyleyerek başka kanaldaki bir dizi ya da filme bakar.

    bir gün galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde maçı vardı. maç saatine kadar cipstir koladır ortamdır ayarladık kardeşim ben ve babam geçtik tv'nin maçına. star tv'de saat 21:45 olmuş maç başlamış. annemin de diğer kanalda izlediği bir dizisi vardı haliyle maç başlayınca o yarım kaldı. o zaman youtube falan mı var ah ahh. maçı izlerken -sanırım daha 5.dakika falandı;

    "oğlum onlar oynayadursun ben dizimi izleyeyim gol olunca açarız, baksanız birbirlerine top atıp duruyorlar gol atmıyor hala"

    what?

    annecim bu maç izlemek bir süreç zaten. yani her dakikasını izlediğin zaman izlemiş oluyorsun gol olacağı dakikayı önceden bilmiyoruz ki ne zaman açacağımızı nasıl bileceğiz? ahahahaha o gün de çok gülmüştük hala da aklımıza geldikçe güleriz.

    canım annem ya!
  • 1 kez fenerbahçe - beşiktaş maçına götürdüm, o günden başımın etini yiyor beni yine götür, tribünde küfür ettikçe bana bir rahatlama geldi diyor :) ahahah kelebeğim ya.

    07.10.2012 | fenerbahçe-beşiktaş | 3-0
hesabın var mı? giriş yap