• konaklama,yeme içme,gezme görme anlamında ihtiyaç olan tavsiyelerdir. bana verilirse ben de önümüzdeki sene başkasına veririm hiç çekinmeden,kıskanmadan.
    (2 yetişkin 1 bebek)

    1- öpülmeden ısırılmadan nerelerde konaklanabilir. azami 3 öneri
    2- kusturulmadan cüzdanı kaptırmadan nerelerde yenebilir. azami 3 öneri
    3- kaybolmadan köprüden dolaştırılmadan nereleri gezilebilir. azami 3 öneri hadi bu 5 olsun.

    edit: düzelt dediler düzelttim "bende"

    edit 2: özelden bir çok yazar arkadaşımız önerilerini yazıyor. hepsi sağolsun. kesinlikle hepsini değerlendiriyorum. hatta word'de derli toplu bir liste yapacağım kendime.
    edit 3: kaputaş'a gideceğim zira gitmezsem dayak yiyeceğim gibi.
  • akşam yemeği için kesinlikle zaikaya gidilmesi gerekiyor. görebileceğiniz en değişik konsepte sahip ocak başı. ama sabah arayıp rezervasyon yaptırın yoksa yer bulamıyorsunuz. özellikle şaşlık kebabı çok başaralı, en geç 8 gibi gidin ki tükenmesin.

    meyhane için de ruhi bey meyhanesini önerebilirim. meze çeşitliliği çok ve lezzetli. her masa da beyaz leblebi var, atatürk portlerine bakıp bakıp mezeler ve yemekler gelmeden içmeye başlıyorsunuz.
  • yaz tatili döneminde gitmeyin. eylül başı gidin. en güzel dönemidir. bütün tatilciler gitmiş, artık sadece gerçekte tatil yapmak isteyenler kalmıştır. hava da aşırı bunaltmaz.

    aman benim derim yılan derisi ben güneş kremi kullanmam demeyin. yanarsınız. gölgede bile yanarsınız. 50+ bir güneş kremi kurtarıcı olacaktır.

    kamp sevenler kamping yapabilir. mocamp ve kaş camping iki alternatif. ancak çadırınızla kalabiliyorsunuz.

    onun dışında konaklamaya çok para verdiğimi hiç hatırlamıyorum. geceliği 80 tl'ye kahvaltı dahil oteller mevcut. ben her seferinde talay otelde kalıyorum. hiç bir sıkıntı da yaşamadım. balkonlu odaları, meis adasını gören manzarası, kahvaltı çeşitliliği gayet iyiydi. zaten otelin bulunduğu sokak bildiğin oteller sokağı. araştırın hangisi uygunsa orada kalın. hepsi birbirine yakın zaten..

    tabii bir de tatilden ne beklediğinizle alakalı bir şey bu. bodrum gençliği iseniz gitmeyin. sakinseniz gidin. hadi hoppa eller havaya burada biraz zor.

    yemek konusu çeşitli. caminin karşısında döner ekmek yiyebileceğiniz bir esnaf lokantası da var, vegan restoran da var, ocakbaşı da var, meyhane de var. bütçenize göre seçin birini. ben genelde uzun kaldığım için tantuni yiyorum.

    araçla gitmeyin. zira çok küçük bir yer . ve gidilmesi gereken her yere ulaşım kolay yollu mevcut. virajlı yollarda araçla mahvolursunuz. çok istenirse motor kiralanabilir. bazıları motor ehliyeti istemiyor.

    şimdilik aklıma gelenler bunlar. akla takılan konularda kaş uzmanıyım diyebilecek kadar gittim kaldım. yeşillendirebilirsiniz.

    tanım: güzel tatil yapabilmek için öneri isteyenlere tatlış şeyler.

    edit: bu sene geceliği kişi başı 160 liradan kalacağım. zalımsın dünya.
  • kendi payıma,

    çukurbağ yarımadası otellerinden birini tercih ederim,
    tekne turuna çıkarım,
    akşam kalkan'da bir restaurantta akşam yemeği yerim,
    kaş'ın merkezinde güzel mekanlar var oralarda bir iki akşam geçiririm, falan filan...

    ayrıca lüks sayılabilecek bir araçla gittiğim kaş'ta şimdiye kadar hiç olumsuz bir şey yaşamadım.

    kısaca kaş güzel, keyifli bir yer ve her zaman öncelikli tatil bölgemdir.
  • kaşa giderken göz çıkarmayın.
  • artık kaş'a gitmetin olacaktır. çünkü bu kaş, o kaş değil artık.
  • guzel bir akşam yemeği için bilmem ne tavernasinda yer ayritmak istenmekte 2 gün sonra için yedek listede belki sıra verirler hiç beklemeyin. az ileride kaş otel - elit beach restaurant var yemek ortam fiyatlar iyidir. ben çok memnun kaldım. kalabalık değildir daha sakindir. dalga sesleri ile romantik anlar geçirebilirsiniz. kekova turu mutlaka yapın. gömbe yaylasına gidilebilir. bol bol tarçınlı kar şerbeti mutlaka yiyin.
  • gündüz dalışa gidin akşam da tzatziki meyhanesine. alın size bir günlük plan.

    kaş dalış yapmak için çok güzel bir yerdir. lisansınız yoksa eğitmenlerle beraber 8 metreye kadar dalabilirsiniz.

    seneler sonra gelen edit:

    deneme dalışı için yasal limit 5 metreymiş. uyarı ve bilgi için dalış eğitmeni griaslan adlı yazara teşekkürler.
  • kekova adasına gidin ve keçi sütlü sade dondurmasını yiyin. çünkü türkiye'nin en güzeli orada üretiliyor.
hesabın var mı? giriş yap