• diye sormuş görüntüleri kaydeden örnek vatandaş...

    https://youtu.be/cbksqmcoiha

    tabii sonunda 3 aracıda kaldırımdan indirmeyi başarmış.
  • belediyenin yapamadığı işi, dayak yemeyi göze alarak yapan vatandaşımızın isyan cümlesi.

    benim yerel seçimlerde istanbul büyükşehir belediye başkanı adayım, bu vatandaştır.
  • helal olsun dedirten örnek vatandaş davranışıdır.

    düzgün türkçesi de ayrıca takdire şayandır.

    kaldırıma araç terk etmek en basit tabiri ile başkalarının haklarını gasp etmek oldugu icin öküzlüktür.
  • memleket irili ufaklı sik kafalı dolmuş. adam yaya kaldırımında araba sahibi ayrıca diyor ki valeye söyle. valeye arabayı veren sensin, de ki arabamı buraya koyma de, arabamı neden buraya koydun de, niye nazik adama laf ediyorsun. adam nazikçe söylemiş bu nasıl bir tarz. he a.k. gel beni ez afedersiniz az önce beni ezdiniz mi demem gerekiyor. bunun toplu bir hareket olması gerekiyor, kaldırımda ya da yaya geçidinde öküzlük yapanlar için emniyetin vatandaşlara görev vermesi gerekiyor. 3-5 tane kol gibi ceza gelsin bak skine takıyo mu böyle keltoşlar milletin tarzını.
  • ne yaylana yaylana konuşuyon lan sikik? utanmadan hala kendini haklı göstermeye çalışıyor. yok kemerimi bağlıyorum yok navigasyon açıyorum. geç bunları geç.
  • memleketin temel sorununu gözümüze çarpan video.

    suçlu olduğu halde zeytinyagi gibi su üstüne çıkmaya çalışıyoruz.

    özür dilemek bu toplumda niye bu kadar zor düşünmeden edemiyorum.
  • normal bir vatandaşın haklı isyanı.
    araç sahibi , polis gelip ceza yazsa "valeyle tartışın" diyebilecek mi çok merak ettim. videoyu çeken arkadaşa helal olsun, yine de varoş semtlerde böyle yapmamasını tavsiye ederim.
    ayrica abartılı konuşma taklitlerinde güldürdüler.
  • video kaydına alanın yaptığı doğrudur ve haklıdır. karşı gelmeye kimsenin hakkı yoktur. ancak karşısındakinin açıklamasını doğru kabul edersek, aracınızı verdiniz ve valenin oraya çektiğini dönüşte farkettiniz. bu durumu açıklarken "beni ilgilendirmez" demek yerine "lütfen valeyi uyarın hatta valeyi şikayet edin ve böyle bir şeye bir daha izin vermeyin" demesi gerekir. elindeki kamera ile hakkını ararken küstahlaşmaya başlıyor bence.

    bir de şöyle bir sorun var türkiye gibi altyapı yoksunu bir ülkede hepimiz "mecburiyetten" bu tarz ihlalleri yapmak zorunda kalıyoruz bazen. önemli olan bunu asgariye indirmek ve yaptığının yanlış olduğunu bilerek ona göre alttan almayı bilmek.
  • ülkedeki araba terörünün gözler önüne sermiş bir video.

    ne yayaya yol verirler, kırmızı ışıkta yoldan geçen var mı yok mu bakmadan insanın üstüne sürerler, engelli rampasının önüne parkederler, kaldırıma parkederler...

    aman ha bir şey demeyin çünkü onların orta segment tok kapı sesli arabaları insan hayatından daha değerli.
  • emniyet şeridinden giden kansızları merak ederdim, muhtemelen aynı bu tip adamlar. hem suçlu, hemde kendisini haklı konumda göreceği bir bahanesi var.
hesabın var mı? giriş yap